Gigi Becali a fost recent invitatul telefonic special al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde a discutat despre diverse subiecte de interes, inclusiv transferurile la FCSB. Un moment inedit al emisiunii a fost dezvăluirea unei conversații surprinzătoare cu jurnalistul și scriitorul Radu Paraschivescu.

Dezvăluirea lui Gigi Becali

În cadrul emisiunii, Gigi Becali a povestit cum Radu Paraschivescu, cunoscut pentru criticile sale constante la adresa latifundiarului din Pipera, l-ar fi contactat pentru a-i cere un sfat legat de preluarea unui post de conducere la un club din SuperLiga. Această revelație a stârnit interesul publicului, având în vedere relația tensionată dintre cei doi.

“Paraschivescu nu e om deștept? Ai văzut ce știe fotbal, de 10 ori mai bun ca mine. Ăla, ăla ăla, știe toate, cutare. Paraschivescu, scriitorul. Când a vrut să se ducă la Voluntari, m-a sunat pe mine, deși mă critica.

M-a întrebat ‘Dom’le, vreau să mă duc la Voluntari, ce zici’. I-am zis ‘Vrei să îți spun adevărul? Vezi de treaba ta. La fotbal..’. Acum vreo 5 ani. Omul știa, e deștept, știa că pot să îi dau un sfat bun. M-a sunat că dacă se duce la Voluntari.

I-am zis ‘Băi, omule, eu zic să îți vezi de treaba ta’. ‘Păi, bă, gainarul e la găini, ciobanul e la oi, văcarul e la vaci, dumneata ești acolo la carte. Vrei să te faci de râs? Dacă vrei să te faci de râs, du-te’“, a spus Gigi Becali.

De asemenea, Becali a avut un schimb de replici amuzante cu jurnalistul Alin Buzărin, prezent în studio. Patronul FCSB a glumit pe seama criticilor primite de-a lungul timpului, menționând că l-ar fi trimis orbește pe Buzărin la Voluntari din cauza comentariilor interpretate răutăcios. Acest moment a adus un ton ușor și plin de umor discuțiilor din cadrul emisiunii.

Reacția lui Radu Paraschivescu

După dezvăluirile făcute de Gigi Becali, Radu Paraschivescu a reacționat imediat pe o rețea de socializare. Scriitorul a infirmat afirmațiile lui Becali, susținând că situația a fost prezentată într-un mod diferit de realitate. Paraschivescu a subliniat că nu a cerut niciodată un sfat de la Gigi Becali cu privire la preluarea unui post de conducere la un club din SuperLiga.

„Într-o intervenție telefonică la Fanatik, patronul FCSB minte fără strop de rușine. Personajul, cu care refuz să intru în dialog din 2008, afirmă la emisiunea lui Horia Ivanovici că l-aș fi rugat să mă ajute să ajung manager la FC Voluntari. În realitate, a fost exact pe dos. Personajul m-a sunat ca să-mi facă această propunere, pe care evident că am refuzat-o. «O să vă sune și finul», a insistat personajul. «O să-i răspund la fel», am spus.

Nu știu dacă personajul poate produce dialogul nostru, spre a vedea cine minte. Eu pot. Să nu uităm că e un vorba de un ins care și-a pus guler ghipsat ca să iasă mai devreme din închisoare. Și care, din același motiv, a «scris» cinci «cărți», deși singur afirma că «de la citit îmi lăcrimează ochii, m-ai înțeles»?”, a scris Radu Paraschivescu pe pagina personală de Facebook după declarațiile lui Gigi Becali.

Dezvăluirile făcute de Gigi Becali în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA au adus în prim-plan o poveste surprinzătoare și neașteptată. Reacția rapidă a lui Radu Paraschivescu pe rețelele de socializare a adăugat un nou capitol în relația complexă dintre cei doi. Publicul rămâne atent la evoluția acestui subiect și la eventualele noi declarații din partea ambelor părți. Emisiunea FANATIK SUPERLIGA continuă să fie o sursă importantă de discuții și dezvăluiri interesante pentru fanii fotbalului din România.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.