Finala Survivor All Stars a stârnit controverse după ce Iancu Sterp a pierdut în fața lui Zanni. De atunci, Războinicul a început să facă dezvăluiri șocante, acuzând PRO TV de favoritisme și susținând că liniile de vot au fost manipulate în favoarea rivalului său. Convingerea lui Sterp este că el ar fi fost adevăratul câștigător al competiției și, simțind că nu mai are nimic de pierdut, a decis să spună publicului adevărul lui.

Iancu Sterp dezvăluie informații din culisele Survivor

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp a dezvăluit multe detalii din culisele Survivor All Stars. El consideră că publicul merită să știe cum au stat lucrurile și a explicat circumstanțele eliminării Ștefaniei Ștefan, o concurentă despre care și Zanni a spus că ar fi meritat să câștige.

„Ștefania Ștefan a avut o mică ceartă cu producătoarea emisiunii cu o săptămână înainte să intre la duel. Înainte de a intra la duel cu Zanni, producția o cam voia acasă pe Ștefania. Ea era foarte bună.

I-a pus un final în care să nu aibă cum să nimerească. I-a pus cercuri. Ea are o lovitură de la piept cu care nimerește orice, dar cu cercurile nu ai cum să dai așa. Cu cercurile trebuie să dai în sus neapărat. Producția o voia acasă 100%”, a mărturisit Iancu în cadrul emisiunii La Măruță.

Sterp a menționat că Ștefania Ștefan nu a fost prezentă la finală în Republica Dominicană din cauza unei despărțiri dureroase de iubitul ei, care ar fi înșelat-o. Această absență a alimentat speculațiile și discuțiile despre corectitudinea competiției.

Acuzații de favoritisme și manipulare

Iancu Sterp a lansat acuzații serioase la adresa PRO TV, afirmând că Zanni primea pachete cu mâncare și avea acces la telefon în fiecare luni, fără ca echipa de producție să îl prindă. În contrast, Sterp a recunoscut că și el a furat alimente, dar a făcut-o pentru a împărți cu echipa sa.

El a subliniat că cei care ar fi meritat marele premiu ar fi fost Ștefania Ștefan sau Robert Moscalu, criticând faptul că Zanni a fost readus în competiție după ce fusese eliminat, ceea ce în opinia lui Sterp, a fost complet incorect.

„Pe deplin cred că ar fi meritat doi Războinici: Ștefania Ștefan și Robert Moscalu. Ei ar fi meritat trofeul Survivor All Stars. Au fost doi oameni foarte buni, atât pe îndemânare, cât și pe viteză. Ștefania Ștefan, spre surprinderea mea, se ținea cu băieții acolo. De Robert nu mai zic. Au fost foarte buni. Au avut pachetul complet, ca să zic așa”, a mai spus Războinicul.

Reacția lui Zanni

De cealaltă parte, Zanni a lansat și el critici, acuzând că familia Sterp a fost promovată intens în emisiunea lui Cătălin Măruță, în timp ce el a fost ținta unor comentarii negative încă de la începutul show-ului. Aceste declarații au amplificat tensiunile și au ridicat semne de întrebare cu privire la transparența competiției.

Controversele din jurul Survivor All Stars și dezvăluirile lui Iancu Sterp au atras atenția publicului asupra posibilelor nereguli din competiție. Acuzațiile de favoritisme și manipulare a voturilor au pus sub semnul întrebării corectitudinea show-ului, alimentând discuțiile și speculațiile.

Pe măsură ce aceste informații continuă să iasă la iveală, rămâne de văzut cum va răspunde PRO TV și cum vor evolua relațiile dintre foștii concurenți. Într-un peisaj mediatic tot mai complex, astfel de controverse pot avea un impact semnificativ asupra percepției publicului și asupra credibilității competițiilor televizate.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.