Antena 1 trece printr-o perioadă tumultuoasă, iar ultima demisie anunțată a provocat valuri în lumea media. După plecarea juraților din emisiunea „Chefi la Cuțite,” Irina Ursu, o altă față cunoscută în echipa postului de televiziune, a hotărât să spună adio Antena 1.

Cu un parcurs semnificativ în spate și o prezentare dedicată știrilor Observator de weekend, Irina Ursu a fost o prezență constantă în casele telespectatorilor. Însă, iată că această perioadă de stabilitate a fost întreruptă de o decizie surprinzătoare.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Irina Ursu a făcut public motivul pentru care a ales să părăsească postul de televiziune. Aceasta a menționat că cei care o cunosc știu că este o persoană ambițioasă, dar la un moment dat, această ambiție s-a dus pe o direcție diferită față de proiectul în care era implicată.

„Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc. Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. Not all stories are love stories. Mi-am motivat alegerea fix aşa: Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc.

Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un om ambiţios, care nu se dă bătut şi care, cu cuvinte potrivite, poate face şi învăţa orice. Şi cu toate acestea am renunţat, pentru că nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă”, a scris vedeta pe Facebook.

În cuvinte sincere, vedeta a explicat că nu s-a mai regăsit în cadrul proiectului și că a resimțit o scădere a energiei. Prin urmare, retragerea din Antena 1 a fost cea mai bună soluție pentru ea, dar și pentru telespectatori. Irina Ursu a subliniat importanța de a comunica cu bucurie și a evidențiat că oamenii din fața televizorului merită să vadă o altă față a sa.

Decizia de a părăsi postul de televiziune unde prezenta Observatorul de Weekend a fost luată în totalitate de Irina Ursu. În ciuda lipsei de detalii legate de proiectele viitoare, este clar că vedeta caută noi oportunități care să-i permită să-și exprime pasiunea pentru comunicare într-un mod care o reprezintă mai bine.

Cu această demisie șoc, Antena 1 continuă să treacă printr-o perioadă de schimbări semnificative, și vom rămâne cu sufletul la gură pentru a vedea ce rezervă viitorul în lumea media. Irina Ursu, o prezență apreciată în televiziunea românească, își va urma propriul drum, în căutarea unor noi provocări și oportunități care să îi permită să strălucească în continuare.

„Am considerat că dacă nu mai simţi bucurie când vii în faţa oamenilor, mai bine te retragi, pentru că voi, cei care ne priviţi, meritaţi la TV oameni care să fie conectaţi 100% şi să emane acea bucurie a comunicării prin toţi porii”, a mai scris jurnalista în postarea sa de pe Facebook.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.