Ionuț Iftimoaie are probleme mari cu legea?

0

Ionuț Iftimoaie trece prin momente dificile, după ce a părăsit Survivor România. Potrivit cancan.ro, acesta a plecat de urgență din Republica Dominicană fiindcă cineva i-a făcut plângere penală și riscă să facă până la 5 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Conform informațiilor oficiale, un dezvoltator imobiliar îl acuză pe Ionuț Iftimoaie că ar fi construit, ilegal, un mall, în centrul Bacăului. Astfel că lucrurile nu sunt de glumă, iar dacă va fi găsit vinovat, fostul faimos se va alege cu dosar penal. Totodată, el va trebui să demoleze construcția în care a investit un milion de euro, ba chiar ar putea ajunge după gratii, de la doi la cinci ani. Iftimoaie este acuzat de un dezvoltator imobiliar că nu a respectat distanța între clădiri și nu are autorizație pentru incendiu.

„Eu am cele două blocuri de lângă cașcarabeta ăstuia, mall-ul Iftimoaie. Sunt dezvoltator, sunt blocuri P+8, iar ăsta s-a apucat și a construit lângă mine total ilegal. Am proces verbal de la Inspectoratul de Stat în Construcții, de la Bacău, în care i-a descoperit toate ilegalitățile.

Procesul acela verbal a ajuns la ISU Bacău. Cei de la ISU Bacău, începând cu vreo doi colonei și nu știu care mai sunt, au venit în inspecție și și-au dat seama că mall-ul lui Iftimoaie nu respectă distanțele legale și cu incendiu… exact ca în cazul Colectiv. Identic! Ăștia de la ISU și cu Iftimoaie sunt anchetați de DNA, bănuiesc că de asta a și venit acasă de la Survivor”, a spus Daniel Adobriței, potrivit sursei citate mai sus.

„Domnule, sunt niște interlopi. Iftimoaie e un interlop, un infractor cercetat în trei dosare penale, inclusiv a furat bani europeni. Are proces, dosar la DIICOT Bacău!”, a mai adăugat dezvoltatorul imobiliar.

Ce spune Ionuț Iftimoaie?

Ionuț Iftimoaie a replicat imediat, susținând că este nevinovat și că va dovedi acest lucru.

„Firma lui Daniel Adobriței a ridicat niște blocuri lângă mall-ul meu, blocuri care nu mai au autorizație de construcție din 2007, cred. Nu sunt finalizate, nu sunt recepționate, ei au firma în faliment. Distanțele sunt cele legale. Clădirea respectivă nu a suferit niciun fel de modificare față de cum a fost proiectul, iar legat de funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, aceasta a fost verificată, a fost amendată pentru asta, este în curs de obținere a autorizației. Este supărat de faptul că eu am cumpărat un teren care a fost scos la executare silită.

A fost un teren pe care el l-a cumpărat și au amplasat pe el parcarea pentru blocuri, iar în momentul în care ei au intrat în executare silită, am cumpărat eu acel teren după cinci ani de zile”, a declarat fostul concurent de la Survivor, potrivit sursei citate mai sus.

În mod surprinzător, fostul coleg Kamara i-a luat apărarea lui Iftimoaie.

“La Survivor, între mine și Ionuț Iftimoaie a fost adversitate, și nicicum animozitate. Aș vrea să plecăm de la această premisă. A fost un joc, în care fiecare a luptat pentru a câștiga. Jocul s-a încheiat pentru noi, deci povestea s-a terminat.

Îl susțin pe Ionuț Iftimoaie, în viața de zi cu zi este un om corect, care nu știu să fi făcut vreo faptă de alt tip. Are coloană vertebrală, a luptat mereu corect în viața lui.

Este un fost sportiv care știe ce înseamnă disciplina și nu cred că ar risca să facă ceva nelalocul lui. Mi-a povestit puțin despre proiectul pe care l-a făcut și sper, din inima mea, să treacă peste acest moment, el și familia lui. Iar apoi să ne revedem cu bine :)”, a declarat Kamara, potrivit sursei citate mai sus.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri