Prezentatorul Daniel Pavel a fost invitat în emisiune la Cătălin Măruță și a povestit despre experiența în Republica Dominicană, dar și despre viitorul sezon. Acesta nu a oferit multe detalii, însă a lăsat de înțeles că „are balta pește”,  cu referire la viitorii concurenți.

Printre numele vehiculate se numără cântăreața Lora. Pe rețelele de socializare se zvonește că ar putea fi și Antonia cu/sau Alex Velea. Cert este că Pro TV a avut concurenți diverși din domenii diferite.

Din păcate, noul sezon va începe abia la anul, în ianuarie, ca și precedentele emisiuni. Survivor a fost unul dintre cele mai vizionate producții de televiziune din România. Fanii abia așteaptă informații noi despre noul sezon, iar noi, aici, îi vom ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Vrei să fii concurent Survivor?

Înscrierile pentru Survivor România se fac pe site-ul talent.protv.ro, unde cei interesați sunt preîntâmpinați cu un mesaj menit să le stârnească interesul. Ulterior, cei care își doresc să facă parte din echipa „Războinicilor’ trebuie să completeze un chestionar cu o serie de date personale – nume, sex, înălțime, greutate, data nașterii, ocupație, stare civilă, conturi pe rețelele de socializare, școala absolvită etc., potrivit viva.ro.

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație.

Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi Survivor, cel mai dur reality show din lume? E timpul să afli! Înscrie-te acum!’, se arată pe prima pagină a site-ului de la Pro TV.

Așadar, dacă vrei să faci parte din echipa Războinicilor, nu ezita să te înscrii. Vei avea parte de experiența vieții tale în Republica Dominicană. Trebuie precizat, însă, că Survivor nu este pentru oricine și este bine să fii pregătit fizic și psihic pentru a face față.

”Mă uitam la potențiali concurenți. Are balta pește. Tania Buti, Julia Chelaru, Radu Ciucă, Cosmin Seleși și Lora. (…). Vezi că ea stă foarte mult în Bali. E obișnuită cu temperaturile alea”, a spus Cătălin Măruță.

O parte din fanii show-ului au scris pe rețelele de socializare că și-ar dori să le vadă și pe Simona Gherghe, Gina Pistol sau Andreea Mantea pe traseele de la Survivor.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.