Universitatea Craiova a obținut o victorie la limită împotriva echipei Dinamo, într-un meci tensionat din runda a 16-a a SuperLigii. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 5 de către jucătorul Danciu, stabilind astfel rezultatul final la 1-0. Această victorie aduce echipei oltenilor un avans considerabil în clasament față de zona de Play-out, urcând pe poziția a patra, cu 26 de puncte.

Golul lui Danciu a făcut diferența

Încă de la începutul meciului, Universitatea Craiova a demonstrat o determinare puternică, iar golul rapid marcat de Danciu în minutul 5 a consolidat această poziție. Echipa și-a menținut avantajul pe tot parcursul jocului, gestionând cu înțelepciune presiunea adversarilor și păstrând controlul mingii.

Oltenii urcă pe locul 4

Cu cele trei puncte obținute din această victorie, Universitatea Craiova a reușit să se claseze pe locul patru în clasament, acumulând 26 de puncte. În schimb, situația echipei Dinamo devine tot mai dificilă, rămânând în penultimul loc, cu doar 10 puncte și traversând o perioadă critică de rezultate negative.

Debut reușit pentru Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Antrenorul Ivaylo Petev, aflat la conducerea echipei din Bănie de doar 5 zile, a obținut deja un rezultat notabil. Chiar dacă a recunoscut 7-8 greșeli în primele 5 minute ale echipei sale, tehnicianul a fost mulțumit de evoluția generală a jucătorilor săi. Cu o impresie pozitivă făcută de la primele antrenamente, Petev aduce o nouă perspectivă și optimism în rândurile Universității Craiova.

”În prima repriză am jucat mai bine, am avut controlul meciului, am înscris și am mai avut două ocazii mari, dar nu am mai reușit să marcăm. O chestie care nu mi-a plăcut, în ultimele 10 minute din prima repriză nu am avut mingea. Foarte ușor am dat mingea adversarului și am făcut 7-8 greșeli în 5 minute.

În partea a doua, ne-am gândit doar la cele 3 puncte. Ne-am apărat mai mult și nu am dat posibilitatea adversarului să înscrie. Am avut câteva contraatacuri, dar nu am mai punctat. Sunt 3 puncte importante, acesta a fost obiectivul principal. Știm că avem mult de lucru. În fotbal se așteaptă greșeala adversarului. Astăzi am greșit în câteva situații ușoare”, a spus Petev.

„Ivaylo Petev, o prezență pozitivă la Știința”

Alexandru Mateiu, mijlocașul echipei, a subliniat impactul pozitiv pe care Ivaylo Petev l-a avut asupra echipei. La doar 34 de ani, Mateiu exprimă optimism cu privire la direcția în care se îndreaptă echipa sub conducerea noului antrenor. Încurajându-i pe colegii săi să privească cu încredere spre viitor, Mateiu sugerează că mandatul lui Petev ar putea aduce schimbări semnificative și rezultate de succes pentru Universitatea Craiova.

„Prima impresie a fost cea a unui antrenor strict şi care ţine foarte mult la disciplină. Oricum, se simte că este un antrenor mare şi cred că vom face treabă bună împreună”, a declarat Alexandru Mateiu, pentru revista oficială a clubului Universitatea Craiova.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.