Ivaylo Petev a spus ce se întâmplă la echipa de nu câștigă

0

Meciul dintre Universitatea Craiova și „U” Cluj s-a încheiat cu un rezultat dramatic, 2-2, în etapa a 25-a a SuperLigii, oferind telespectatorilor o partidă intensă și plină de evenimente. După fluierul final, atenția s-a îndreptat către declarațiile antrenorului Universității Craiova, Ivaylo Petev (48 de ani), care a împărtășit perspectiva sa asupra remizei și a viitorului echipei.

Antrenorul bulgar a fost sincer în analiza meciului, remarcând cum formația sa a ratat toate cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu „U” Cluj. Desigur, remiza nu a fost ceea ce și-ar fi dorit echipa și Petev a subliniat aspectele care au contribuit la pierderea celor trei puncte cruciale.

Întrebarea inevitabilă a jurnaliștilor a fost legată de un posibil ultimatum pe care și l-ar fi impus antrenorul la Universitatea Craiova. Cu toate că presiunea este resimțită în astfel de momente, Ivaylo Petev a abordat subiectul cu prudență, evitând să ofere detalii concrete.

”Eu nu cred că am împărțit reprizele. Am jucat bine în prima parte, iar două greșeli individuale ne-au lipsit de cele două puncte. Eu sunt mulțumit de jucători. În fiecare meci aceleași greșeli. Trebuie să dăm câte trei goluri, pentru că două nu ne ajung.

Noi am avut multe situații de gol, dar într-o situație am greșit doi oameni și am lăsat adversarul să marcheze. Apoi a fost penalty-ul. Meritam să câștigăm.

În modalitatea în care noi pierdem puncte, e clar că nu am ajuns la ceva mai mult. În fotbal poți să joci prost și să câștigi. Cred că meritam să câștigăm, având în vedere cum a decurs jocul.

Nu suntem mulțumiți. Lucrurile trebuie reparate. Am avut un meci similar acum o lună. Cu toții suntem vinovați. Vreau să remarc că noi am greșit de două ori individual. În fiecare zi lucrăm să devenim mai buni.

O echipă serioasă nu își permite să piardă punctele în această manieră. (n.r. dacă și-a impus un ultimatum la Universitatea Craiova) Acum sunt influențat de emoții, o să analizăm. Nu sunt ok în momentul ăsta”, a spus Ivaylo Petev, la finalul meciului cu ”U” Cluj.

Cu incertitudinea privind viitorul echipei, suporterii Universității Craiova rămân cu speranța că echipa lor va găsi rapid soluțiile necesare pentru a redeveni competitivă în SuperLigă. Într-un sezon plin de provocări, declarațiile lui Ivaylo Petev indică dorința de a depăși obstacolele și de a reveni la performanțele de top care au definit Universitatea Craiova în trecut.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri