Jador a fost descalificat de la Survivor. Care este motivul?

0

Jador pleacă din Republica Dominicană. În lumea televiziunii românești, scandalul a atins cote maxime odată cu descalificarea surpriză a artistului Jador din competiția Survivor All Stars. Ceea ce părea inițial a fi doar o speculație bazată pe imagini difuzate de PRO TV a devenit realitate, iar repercusiunile au fost resimțite nu doar în rândul echipei de producție, ci și în rândul telespectatorilor fideli.

Cu un istoric impresionant în generarea de audiență, Jador a devenit unul dintre concurenții cheie ai show-ului, iar faptul că acesta a fost eliminat a stârnit un val de controverse și dezamăgire printre fani. Motivul oficial al descalificării a fost unul surprinzător – artistul a părăsit competiția nemulțumit de nerespectarea promisiunilor făcute de producători.

Colegii de echipă nu au ezitat să-și facă auzite nemulțumirile către echipa de producție, mergând chiar până la amenințarea cu boicotul filmărilor. Este interesant de observat că această reacție neașteptată vine din partea unui grup care, în mod obișnuit, ar trebui să fie solidar în fața provocărilor concursului. Cu toate acestea, pare că motivele care au condus la plecarea lui Jador sunt mult mai profunde și mai tensionate decât s-ar fi crezut inițial.

Contul de Instagram Viperele Vesele, cunoscut pentru a fi o sursă de informații exclusive din culisele show-urilor TV, a dezvăluit întreaga poveste a scandalului. Se pare că Jador a fugit din competiție, simțindu-se trădat de producători, care nu și-au respectat cuvântul dat. O promisiune nerespectată privind introducerea a Oanei Ciocan în competiție, aceasta fiind iubita lui. A fost picătura care a umplut paharul.

Artistul nu s-a oprit aici, aducând acuzații grave la adresa echipei de producție Survivor. În timpul sezonului trecut, Jador a fost implicat într-un accident și a fost ținut într-un hotel timp de trei luni, fără acces la competiție. Singura sa „vizită” era reprezentată de doctorul Teo, care îi administra injecții. Într-un act de manipulare a publicului, acesta a fost informat că Jador este internat în spital, ascunzând realitatea despre starea concurentului.

În concluzie, descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars a devenit un adevărat dezastru pentru PRO TV. În timp ce fanii sunt șocați și dezamăgiți de turnura evenimentelor, întreaga poveste aruncă o umbră asupra integrității producției și a modului în care sunt tratate promisiunile făcute concurenților. Cu un impact major asupra credibilității emisiunii, acest scandal ar putea lăsa urme adânci în memoria telespectatorilor și în istoria Survivor All Stars.

De ce a fost descalificat Jador?

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars! Rușine ProTV!
Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins! Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă in emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan.

Aceștia au o relație încă de când au făcut vizita medicală, sentimentele dintre ei par a fi destul de puternice din moment ce Jador, recunoscut pentru discreție în privința vieții personale, ar fi fost dispus să își si-o asume în emisiune relația. Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul.

Echipa Faimosilor si-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând ca nu mai participa la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune. În Consiliu, din prima secunda a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea.

Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru raiting. Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut CAPTIV 3 luni intr-o camera de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi.

Recomandăm echipei de producție să deschidă bine ochii, să-și reanalizeze decizia și să realizeze pierderea pe care descalificarea lui Jador o aduce imaginii si raitingului emisiunii și să nu omită din vedere faptul că majoritatea telespectatorilor se uită pentru Jador la acest sezon!”, au scris cei de la Viperele Vesele pe pagina de Facebook.

Foto: evz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri