Ivaylo Petev are zilele numărate la Universitatea Craiova?

0

Într-un meci plin de emoții, UTA Arad și Universitatea Craiova au oferit suporterilor un spectacol palpitant în ultima etapă a anului 2023. Meciul s-a încheiat cu un scor echilibrat de 2-2, iar ambelor echipe li s-au oferit oportunități importante de a se impune.

Un debut fulminant pentru arădeni

Partida a început în forță pentru gazde, UTA Arad, care au reușit să marcheze de două ori în primele minute ale jocului. Primul gol a venit din partea lui Micovschi în minutul 3, urmat rapid de un autogol al lui Raul Silva în minutul 7. Această evoluție rapidă le-a oferit arădenilor un avans confortabil în prima parte a meciului.

Răspunsul oltenilor și oportunitățile ratate

Cu toate acestea, Universitatea Craiova nu s-a lăsat descurajată. Bancu a reușit să reducă din diferență înainte de pauză, marcând în minutul 40. Echipa a continuat să preseze, iar eforturile lor au fost răsplătite în minutul 76, când Mitriță a restabilit egalitatea pe tabelă. De menționat și faptul că oltenii au avut o ocazie de aur să se apropie mai mult de victorie, însă Kurtic a ratat un penalty în minutul 54.

Dezamăgirea lui Ivaylo Petev

După fluierul final, antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, și-a exprimat nemulțumirea față de evoluția echipei sale. Acesta a subliniat faptul că echipa sa nu ar trebui să primească două goluri în primele minute ale unui meci de asemenea importanță.

În plus, într-un moment de uimire și confuzie, Petev a fost întrebat despre sprijinul pe care îl va primi de la patronul echipei, Mihai Rotaru, în sezonul următor. Răspunsul său inițial, care a indicat o lipsă de înțelegere față de întrebare, a fost urmat de râsete, lăsând în aer o mulțime de semne de întrebare cu privire la viitorul său în cadrul echipei.

”Am început foarte prost, am primit două goluri precum copiii de grădiniță. După 30 de minute, am reacționat, am controlat a doua repriză, am avut multe ocazii, am ratat penalty, dar pierdem alte două puncte.

Nu este pentru prima dată când primim asemenea goluri. Ce voi schimba? Trebuie să schimb ceva, avem probleme în defensivă, dar echipa nu a reacționat bine când am pierdut posesia. Subestimăm anumite situații, de aceea primim două goluri. Trebuie să schimbăm ceva.

Nu este ușor, putem încerca să aducem anumiți jucători, dar vom vedea. Dacă ne dorim să obținem ceva, trebuie să fim sută la sută concentrați în defensivă.

Nu am vorbit cu patronul. (n.red. Vei avea sprijinul patronului și în următorul sezon?) (n.red. râde). Vom vedea”, a spus Ivaylo Petev.

În concluzie, meciul dintre UTA Arad și Universitatea Craiova a fost marcat de momente tensionate și o serie de oportunități ratate, iar reacția lui Ivaylo Petev la finalul partidei lasă mult de speculat înaintea sezonului următor.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri