Într-un anunț surprinzător, Antena 1 a dezvăluit că cei trei jurații emblematici ai show-ului culinar „Chefi la Cuțite”, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, vor fi înlocuiți în sezonul viitor. Această decizie a adus multe speculații în mediul public.

Ce a provocat schimbarea?

Surse din interiorul Antena Group au dezvăluit că motivul central al acestei schimbări a fost refuzul celor trei chefi de a participa la filmările programate pentru octombrie 2023. Acest refuz, exprimat la scurt timp înainte de începerea filmărilor, a surprins producătorii, mai ales că aceștia au avut o pauză de șase luni între sezoane.

Mai mult, Antena Group a demarat o acțiune juridică împotriva celor trei, solicitându-le să respecte contractul de prestații artistice semnat anterior.

Detalii din culisele negocierilor

Într-o încercare de a ajunge la un acord, pe 27 septembrie, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit cu producătorii. În cadrul acestei întâlniri, s-au convenit modificări ale programului de filmare, de la 47 de zile inițiale la 34 de zile. De asemenea, plângerea depusă sugerează că jurații nu au avut obiecții față de calendarul propus.

În paralel, surse din presa mondenă sugerează că există și motive financiare care au determinat decizia de despărțire

„Oferta de la PRO TV a existat, dar ei au refuzat-o de dragul Monei. Ei au vorbit încă de anul trecut de o mărire a onorariului și s-a stabilit că ea se va aplica din primul sezon al acestui an. Primul sezon a venit, iar înainte de filmări, chefii au început să pună întrebări și să ceară mărirea contractului și în acte.

Discuțiile s-au regiversat, au început și filmările, s-au și încheiat, degeaba. Nimic clar. În vară, chefii au început din nou să pună întrebări, însă nu s-au impacientat, pentru că ei stabiliseră ceva cu Mona Segall, iar ea nu își încălcase niciodată cuvântul în toți anii.

La sfârșitul lunii august ei au pus piciorul în prag și au spus că nu vor intra să filmeze al doilea sezon din an. Au urmat discuții peste discuții, noi promisiuni, fără nimic, palpabil. Atunci, Sorin, Florin și Cătălin au decis că nu vor mai intra deloc în platou și sunt de acord cu rezilierea contractului, dacă nu li se respectă drepturile și nu le să dă ceea ce li s-a promis”, a declarat o sursă avizată, pentru cancan.ro.

Noi fețe, aceeași pasiune pentru gătit

Cu toate aceste schimbări, emisiunea nu va înceta să surprindă și să încânte publicul. În locul celor trei jurați plecați, Antena 1 a anunțat patru nume noi pentru scaunele de jurat: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia. Acești profesioniști cu o vastă experiență în domeniul culinar sunt pregătiți să inspire și să îndrume aspiranții în cariera lor gastronomică.

În concluzie, cu toate schimbările și provocările, „Chefi la Cuțite” promite să rămână unul dintre cele mai apreciate show-uri culinare din România, având alături jurați cu o pasiune imensă pentru arta culinară.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.