Jador este unul dintre concurenții de la Survivor România. Acesta face parte din echipa faimoșilor și lupta pentru a ajunge în finala concursului și chiar să câștige competiția. Din păcate o accidentare la genunchi pare să îi încurce planurile.

Cand începe Jador să joace, iar?

Din păcate pentru Jador, dar și pentru show-ul de pe Kanal D, accidentarea este una serioasă. Faimosul are piciorul imobilizat pentru a fi protejat. O decizie în privința sa va fi luată în perioada următoare, însă știrile nu par îmbucurătoare.

Unele persoane de pe rețelele sociale susțin că acesta este ținut în Republica Dominicană doar pentru show, fiind unul dintre cei mai iubiți concurenți.

La prima vedere, lucrurile par a fi serioase și se aseamănă cu accidentarea suferită de războinicul Lucian. Se speră, însă ca Jador să-și revină, fiind concurentul cel mai iubit de public.

Mă doare rău! Aoleu, dacă vede, mama plânge. Am zis că gata, l-am rupt, plec acasă. Nici că nu plec. Nici fără picioare nu plec acasă!, a transmis Jador.

Jador, mesaj de la mama lui

Jador îşi iubeşte foarte mult familia, iar cu mama lui are o relaţie foarte specială. Îndrăgitul artist a povestit de mai multe ori, atât la emisiunea Puterea Dragostei cât şi pe vlog-urile sale că ascultă întotdeauna de sfaturile celei care i-a dat viaţă şi că va fi întotdeauna cea mai importantă femeie din viaţa lui, potrivit Kanal D.

După ce au câștigat jocul de comunicare, faimoșii au primit mesaje de la mamele lor. Jador a fost foarte emoționat și a izbucnit în plâns.

Îți trimit acest mesaj și mă bucur că am reușit să ți-l trimit. Am așteptat cu nerăbdare acest lucru.

Vreau să-ți transmit că toata familia e bine. Să stai liniștit că sunt sănătoasă, nu am nimic. Atât eu, cât și tatăl tău și frații tăi sunt bine.

Toți te sustinem! Zi și noapte ne rugăm pentru tine și as vrea și tu de acolo să te rogi mai mult, să fii mai aproape de Dumnezeu.

Ești un luptător, știu că poți mai mult de atât. Am crescut un luptător, mă mândresc că am crescut un luptător.

Toți te iubim, Dumnezeu te iubește, toata România te iubește și nu îți rămâne decât să lupți! Te iubim!, a fost mesajul din partea mamei lui Jador.

Emisiunea “Survivor” este transmisă de postul Kanal D, de joi până duminică, începând cu ora 20:00. Rămâne de văzut dacă Jador va reveni în competiție sau va fi trimis acasă.

Foto: youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.