Jador a participat la un podcast alături de Roxana Ghiță. Acesta a dezvăluit câteva lucruri interesante, printre care și faptul că urmează și sezonul 3 din Survivor România. Audiențele foarte bune au făcut ca producătorii să înceapă deja să lucreze pentru viitorul show.

Jador a mărturisit că a primit oferta de a face parte din juriul care se ocupă cu selectarea concurenților.

Mie mi s-a spus, când o să se facă casting anul viitor, eu să fiu în juriu. Nu stiu dacă aveam voie să zic informația asta, dar nu mă interesează. Și pe care o să îl aud că o să zică treba asta (n. red. că Survivor este o experiență unică) nu o să îl iau. Vreau să îmi zici ceva, să fii deosebit față de restul, a spus Jador în podcastul cu Roxana Ghiță.

Totodată, cântărețul a mărturisit cum a ajuns prima dată la Survivor și cei l-a făcut să meargă în Republica Dominicană.

Să îți zic sincer, mă suna menagerul meu și spune: vrei să te duci la Survivor? Și i-am zis: Nuuu! Ce să caut eu acolo? Hai, bă, că uite, ei îți dau atâția bani. Și zic: nu, nu mă duc nici dacă îmi dau dublu. Și mi-a zis: uite, e un proiect tare, noi nu avem cântări, e pandemie, du-te dacă vrei, decizia e la tine. M-am gândit și am zis, hai să mă duc, și așa nu sunt cântări, ce fac acasă. Și m-am dus acolo (n.red. la interviu), și l-am văzut pe Cosmin al meu, când am văzut cum aleargă, am zis că nu mai vreau, a mai mărturisit Jador.

Ce crede Jador despre Zannidache?

Jador a vorbit, în premieră, despre Zanni. Acesta a mărturisit că a avut câteva conflicte cu Zanni, însă băiatul are un suflet de aur și o situație financiară precară.

M-am uitat la el când am plecat, băi îmi era atât de milă de el, un ghindoc de copil. Îmi e milă de el de mă c** pe mine.

Îi vedeam oasele. Cum să zic eu ceva de rău de copilul ăla, cum să îl judec eu că el își dorea să câștige? Ok, înțeleg, eram Jador iubit de toată România, dar nu am zis un singur lucru. El a zis că eu am zis că eu sunt aici pentru că eu sunt Jador și el e Zanni. Eu nu am zis niciodată chestia asta. Dar nu îl condamn.

Mie îmi era frică de el. Îți arăt conversația cu el pe Instagram, noi vorbeam de acasă, eu mă cunoșteam cu Zanni prin intermediul lui Velea, e prietenul nostru comun.

I-am zis că singurul de care mi-e frică acolo tu ești. Omul e sincer, îi merge papagalul frumos, e ambițios. Poate să confirme când vine. Și a fost nevoit să îmi dea în cap. Și eu aș fi făcut la fel în locul lui. Mie îmi place de el de mor. Mă văd pe mine acum 3 ani. Zanni mai lăsa uneori să îl conducă sentimentul de ură, dar el este un băiat foarte bun. Nu puteam să îl votez, pentru că dacă el ieșea, m-aș fi supărat foarte tare, nu mi-aș fi iertat-o niciodată, chiar aș vrea să câștige, să își îndeplinească visul, a dezvăluit Jador în exclusivitate pentru WOWBiz.ro.

Foto: radioimpuls.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.