Competiția Survivor se apropie de final. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat în Consiliul de eliminare că cele două echipe se vor unifica săptămâna aceasta și după o petrecere binemeritată se va trece la individual. Așadar, vor urma o serie de jocuri în care fiecare va lupta pentru el.

Urmează momentul unificării la Survivor România, sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit.

După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală.

Pentru fete, voi veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați. Băieți, și voi veți avea ocazia să vă aranjați părul, barbă.

După această pregătire, vă veți îmbrăca în haine frumoase și veți începe seara cu un Cocktail Party, unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe.

Veți avea parte de mâncare, o masă îmbelșugată, cu mâncare tradițională, iar după această masă, urmează o petrecere. Veți dansa și vă veți simți bine, a anunțat Daniel Pavel în ultimul Consiliu de la Survivor România, notează wowbiz.ro.

Concurenții rămași în show vor locui împreună și vor avea parte de trasee mult mai dificile. Din acest punct al concursului totul va fi mai greu, iar faimoșii și războinicii vor trebui să lupte până la epuizare. Din păcate, Cucu a fost eliminat la ultimul consiliu.

Primul sezon al reality show-ul a fost câștigat de Elena Ionescu. Artista a încasat suma de 100.000 de lei pe care a investit-o într-un apartament. În acest an, marele premiu este în valoare de 250.000 lei.

Foto: YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.