O nouă săptămână de Survivor și iese la iveală tot caracterul concurenților. Lupta pentru a rămâne în concurs este foarte mare și nimeni nu mai menajează pe nimeni. Show-ul se apropie de final și se văd jocurile individuale și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Update

Jocul de recompensă a fost unul special, fiindcă s-au servit sarmale cu mămăliguță. Concurenții s-au luptat pe viață și pe moarte, însă în final Vulturii au câștigat cu scorul de 8 la 7.

Ionuț Popa și Ștefania au fost cei mai afectați, susținând că ei nu sunt învățați să piardă. Alex Delea a evidențiat faptul că cei doi nu știu să piardă.

Ștefania si Ionuț nu stiu să piardă se cred cei mai buni din competiție? De ce pierd puncte daca sunt cei mai buni?, a afirmat Alex Delea.


În echipa Tigrilor lucrurile vor degenera rapid cu prima înfrângere, iar Relu Pănescu și TJ Miles par a fi cei sacrificafibili în prima parte. De cealaltă parte, în echipa Vulturilor Elena este criticată de toți colegii, iar fanii show-ului abia o așteaptă la eliminare, fiind considerată o ipocrita în postările de pe rețelele sociale.

CRBL este cu un pas acasă

Daniel Pavel a anunțat că CRBL are probleme grave de sănătate. Din păcate, acesta nu a participat la ultimul joc și este sub supravegherea medicului. Sunt șanse foarte mari ca CRBL să plece acasă pe motive medicale.

Un anunț va veni la jocul de recompensă când se va decide viitorul acestuia. Se pare că CRBL are probleme de digestie și organele interne nu funcționează perfect, însă se speră ca după tratament sa își revină.

Totodata, potrivit zvonurilor din mediul online este posibil să mai vină concurenți, însă având în vedere că lucrurile au fost schimbate, noi echipe, noi reguli, sunt șanse slabe să mai apară cineva. Cu toate acestea, nimic nu este exclus.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.