Laura Giurcanu a ajuns în România și a povestit cu lux de amănunte cum a fost experiența în Republica Dominicană. Potrivit acesteia,  Survivor te schimbă ca om, fizic și psihic, și te face să apreciezi mai mult lucrurile simple de la viață.

Totodată, frumoasa blondă a povestit despre colegii săi, cu care a împărțit bune și rele, mărturisind că a fost dezamăgită de Cătălin Zmărăndescu.

Au fost trei luni absolut superbe de care m-am bucurat la maxim în fiecare secundă (…) Sunt foarte împăcată cu tot ce s-a întâmplat pe insulă. Au fost momente în care ne era atât de foame, dar am spus de la început că nu vreau să mă plâng. Știam de la început că am plecat la Survivor. Nu dormisem niciodată în aer liber până în momentul ăla.

Am fost mai dezamăgită de lucruri care s-au întâmplat după. Cătălin Zmărăndescu a spus niște lucruri pe care eu personal, real, nu le-am înțeles. Eu nu știu despre ce vorbea. Nici măcar nu știu dacă merită în punctul ăsta să mai am o conversație cu el. El când a plecat era ok cu mine. A fost șocant să ajung acasă și să văd ce a spus. Cu Cătălin am vorbit înainte să iasă și mi-a spus să ieșim vara asta, să ne întâlnim familiile…, a povestit Laura, la Pro TV.

Laura Giurcanu a făcut, ulterior, câte o caracterizare pentru fiecare dintre colegii ei, susținând că va rămâne prietenă cu unii și după terminarea show-ului. Totodată, a răspuns și acuzațiilor că ar fi avut o relație cu TJ Miles.

Nu înțeleg creierul care a născut lucrurile astea. Ca să ai o strategie trebuie să ai un scop, eu nu am avut. Am ajuns în punctul în care am ajuns în competiție pentru că, în afară de mine și Elena, nu au avut niciun fel de capabilitate atletică. Nu strategia sau manipularea ne-a adus în punctul ăla, ci faptul că eram cele două Faimoase care intrau de 3-4 ori pe traseu. Eu cu TJ nu mai petrecusem timp împreună de 3 săptămâni în momentul în care s-a întâmplat ruptura pe care ați văzut-o voi.

Tonciu: a greșit emisiunea, Zmără: un luptător, CRBL: un hipster, Elena: curaj Emil: culoare, Mari: descoperire de sine, Marian: un copil de 40 de ani, Natalia: veselie, Otilia: o fată ok, Radu Itu: pălărierul nebun, Robert: nu l-am cunoscut suficient, Roxana: eu credeam că este puternică, cerebrală și mișto, dar am văzut contrariul, TJ: e un om OK: show, Xonia: o fată mișto, a fost caracterizarea Laurei Giurcanu în emisiunea La Măruță.

Foto: substantial.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.