Show-ul Survivor mai are până se termină și are loc marea finală, astfel că producătorii au adus noi concurenți în cele două echipe. Unii dintre ei au venit în locul celor care au plecat accidentați, iar alții au fost aduși pentru a pipera competiția.

În mod normal, Daniel Pavel anunța dacă nu vor mai fi aduși concurenți noi, indiferent cine se accidentează. Așadar, este posibil să vedem și alte figuri noi la Survivor.

Codruța Began a avut cele mai puține voturi și a părăsit competiția Survivor. Războinica a dat dovadă de maturitate și a plecat cu capul sus. După încheierea filmărilor aceasta a izbucnit în lacrimi, fiindcă a trebuit să își părăsească colegii.

“Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt onorată că am avut ocazia să lupt împotriva Faimoșilor, am o admirație aparte  față de cei care au reușit să facă ceva cu viața lor. Dar, cel mai tare mă încarcă sentimentul că am făcut prte din cea mai frumoasă și cea mai tare echipă de Războinici. Regret că am fost subiectul unor discuții și certuri, dar astea sunt greu de evitat. Ce vreau să subliniez este că plec împăcată. Chiar dacă am avut parte de discuții și certuri, am făcut pace cu toți“, a spus Codruța Began.

Foto: adevarul.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.