Iată de ce nu se suportă DOC cu Kamara

0

Certuri fără perdea în echipa Faimoșilor. DOC și Kamara nu țin cont de nimeni și nimic și au tot felul de conflicte. Ba mai mult, DOC are dispute cu aproape toți colegii săi, care îl acuză că este un mincinos și trăiește din conflicte. Așadar, spiritele se încing serios la Survivor, pe măsură ce se avansează în concurs.

Cei mai mulți dintre Faimoși l-au acuzat că una vorbește și alta face. Inclusiv Carmen Grebenișan și Ada Dumitru au avut conflicte cu DOC.

„Nu-l lași pe bară, că n-ai cum. Mai sunt patru băieți. Da, și cineva trebuie să rămână pe bară. A rămas Kamara, care e problema? Da, tu, stai jos! Toată lumea a rămas ieri pe bară”, a spus Doc.

Nemulțumit, Kamara a ținut să precizeze că a mai stat pe bară și în jocul de ieri: „Tot eu am rămas și ieri pe bară”, i-a spus Kamara, la care Doc a răspuns: „Și ce? Dacă o faci pentru echipă, care e problema?”

„Nu fii prost, nu fii prost”, i-a spus Doc lui Kamara.

Ba mai mult, DOC s-a certat și cu Carmen Grebenișan, care i-a reproșat într-un fel sau altul că este ipocrit. Rapper-ul are o problemă și cu Remus Boroiu, fiind mereu în contradicție cu acesta.

Relația dintre DOC și Kamara este atât de tensionată încât cei doi au fost la un pas de bătaie. „Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă”, a spus cântărețul. Deodata, Kamara s-a ridicat rapid și s-a îndreptat către el țipând: „Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?”, a repetat violent Kamara.

„Te scuip pentru că meriți să fii scuipat!”, i-a zis Kamara lui DOC. Cel mai probabil după ce camerele de filmat s-au oprit cei doi și-au mai aruncat câteva cuvinte grele.

„Pe mine mă știe lumea. Nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el (n.r. băiețelul lui bolnav), pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente. Dar bineînțeles că, ca de obicei, apare câte un demon, un diavol în calea mea, care se pune de-a curmezișul să îmi încurce pașii.

Mie mi se pare falsitate din plin să afișezi o imagine de omuleț cuminte, care nu face rău nimănui, veverița aia simpatică, care mai și dansează din fund, dar de fapt tu să fii un fel de hienă, care pe la colțuri vorbești de alții și raportezi la alții și vorbești de persoane care au fost aici”, a explicat Kamara la Survivor România.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri