Mai sunt doar câteva zile până la marea finală a emisiunii Survivor All Stars. Iancu Sterp, deși a avut performanțe modeste în probele individuale, a reușit să câștige colanul de imunitate și l-a nominalizat pe TJ Miles pentru eliminare. De asemenea, Zanni a fost propunerea echipei pentru duel.

Update 31.05 -Zanni a izbucnit în plâns când a aflat că a câștigat Survivor All Stars și nu a mai apucat să dea nicio declarație. În spatele camerelor de filmat acesta a recunoscut că a sperat tot timpul să ridice trofeul și este un vis îndeplinit.

”N-am nicio temere, pentru că lumea vede ce e corect și meritele fiecăruia. Greul a fost dus de Faimoși… iar meritele sportive sunt în clasament. E foarte simplu. Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023.

Punctele forte ale adversarilor mei sunt doar familiile lor, care evident țin cu ei, implicit vor să-mi pună mie piedici. Punctele lor slabe sunt rezultatele din competiție.

Merit să fiu aici pentru că sunt cel mai transparent personaj de la televizor. Nu caut să mint publicul, mă arăt cum sunt și învăț din greșeli mereu”, a spus Zanni într-un interviu pentru Viza înainte de marea finală.


Update 29.05 – Cine va reuși să ajungă în show-ul live de mâine seară, la votul publicului. Ei bine este vorba despre Zanni, Andrei și Iancu Sterp. Zanni și-a asigurat deja locul în ultimii doi.

Andrei și Iancu Sterp se vor lupta pentru locul lăsat lliber. Cei doi vorfi și ei la mâna publicului pentru a vedea cine i se alătură lui Zanni în marea finală. Așadar, joi, publicul va vota de două ori.

Așadar, ca urmare a dezvăluirilor se pare că câștigătorul Survivor All Stars va fi între Zanni și Andrei Ciobanu sau Iancu Sterp, însă cele mai mari șanse este clar că le are Zanni.


Update 28.05 – Rândurile s-au strâns, iar concentrarea celor rămași în competiție este la cote înalte. Fiecare dintre ei simte că finalul se poate vedea! ”S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”, va mărturisi în această seară, Iancu Sterp. Tot acesta va admite că de acum e totul sau nimic și că nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a pierde: ”Mă surprind niște sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”.

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu crede că presiunea momentului ar trebui să-i impacteze în mod pozitiv pe eroii aflați în joc: ”Acum, în ultimul moment, ar trebui să fim mai buni, să nu ne mai arătăm cu degetul unii pe alții”.
”Națiune Survivor, ne-am întors pe țărmul unde am început această aventură a navigației epice. Am rămas cu cinci concurenți, starurile sunt pregătite să vină pe acest țărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel celor de acasă. Odată ajunși la joc, Andrei, Iancu, Robert, Sorin și Zanni vor afla de la prezentator care este miza serii: ”Săptămâna pe care o așteaptă o țară întreagă. Astăzi, luptați pentru accederea în semifinală. Faceți spectacol, scrieți istorie”.


Aceste informații au stârnit numeroase speculații și acuzații la adresa PRO TV, cu privire la a doua șansă acordată lui Zanni. Totuși, mulți fani ai emisiunii nu iau în considerare câteva elemente esențiale.

„Națiune Survivor, Am clipit, am trăit la intensitate maximă și am ajuns în punctul culminant, în care suspansul va atinge un nou apogeu – săptămâna finalei. Mi se pare incredibil când mă gândesc că în urmă cu peste patru luni, vă salutam de pe nisipul fierbinte dominican, după un drum lung și încărcat de emoție.

Era o clipă importantă, cea care marca că cei mai buni dintre cei mai buni au acceptat provocarea de a reveni în sezonul suprem. Acum, cinci dintre ei vor face pasul cel mare, iar joi… doar trei vor da lupta finală, lupta în care arbitri veți voi fi, singurii cu drept de vot. Știu că ne veți fi aproape zi de zi și vă mulțumesc în avans pentru că vom împărtăși și aceste emoții tot împreună!

De obicei, spuneam că au mai trecut trei episoade… acum pot scrie că nu doar că au plecat trei, ci au mai rămas tot atâtea. Atât de puțin ne-a mai rămas până când ne vom lua la revedere și ne vom îndrepta atenția spre vară, spre a-l celebra pe campionul sezonului și spre a ne relaxa către noi orizonturi și planuri.

Până atunci, vă scriu aceste rânduri din weekend. A fost o săptămână atipică și ne-am văzut de patru ori, deoarece vineri seara am fost alături de cei mai talentați români în semifinală pentru a vă povesti despre ceea ce urmează să vedeți. Și tare încântat am mai fost”, a transmis Daniel Pavel în jurnalul său în exclusivitate pentru Libertatea.

Dezechilibrul dintre echipe la Survivor All Stars

Încă de la început, cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, au fost construite dezechilibrat. Vedetele din echipa Faimoșilor au avut performanțe modeste pe trasee, câștigând puține recompense. Aceasta a dus la o atmosferă negativă în tabăra lor, greu de gestionat din punct de vedere psihologic.

Pe de altă parte, Războinicii au avut parte de liniște pe tot parcursul concursului, ceea ce a permis formarea unor prietenii strânse. Dacă show-ul ar fi continuat doar cu Războinici, producătorii ar fi avut dificultăți în a genera conținut interesant pentru telespectatori. Băieții, fiind apropiați, au uitat că se află într-un show de competiție și au adoptat o strategie comună.

Rolul crucial al lui Zanni în show

Zanni, cel mai bun sportiv al echipei Faimoșilor și cel mai vocal concurent, a rămas singura sursă majoră de tensiune și spectacol în emisiune. TJ Miles a ales să formeze o prietenie cu Războinicii, ceea ce a dus la o scădere a dramatismului în competiție.

Producătorii și-ar fi dorit un echilibru între Faimoși și Războinici pentru a menține spectacolul, dar situația a fost dificil de gestionat. Astfel, în ultimii cinci concurenți au ajuns Războinici care nu au impresionat prea mult pe parcursul concursului. De exemplu, Sorin Pușcașu, care a fost adesea la coada clasamentului, a reușit să ajungă aproape de finală.

Eliminarea lui TJ Miles și implicațiile pentru finală

Eliminarea lui TJ Miles nu a fost dorită de producători, contrar speculațiilor. Prezența numeroasă a Războinicilor a diluat elementele palpitante ale show-ului. În marea finală, care este de fapt semifinala, vor ajunge Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Zanni este singurul concurent deja calificat în finală datorită performanțelor sale sportive, impunându-se pe ultimul traseu din show.

Pe măsură ce competiția se apropie de final, tensiunea și așteptările cresc. Publicul este nerăbdător să vadă cine va triumfa în finala Survivor All Stars, într-o competiție care a fost plină de surprize și răsturnări de situație.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.