Mari Fica a fost eliminată de la Survivor

0

Survivor România se apropie și mai mult de final, cu fiecare concurent eliminat. Cei rămași în competiție se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Daniel Pavel a anunțat cine va pleca din Republica Dominicană, într-o seară plină de emoții.

Mari Fica a fost eliminată de la Survivor. Au rămas în concurs Oana și TJ Miles. Mari a fost foarte emoționată când și-a auzit numele, fiindcă show-ul este foarte aproape de final, urmând cât de curând să înceapă individualele. În spatele camerelor de filmat Mari a izbucnit în plâns. După ce a ajuns în cameră, Mari a luat imediat legătura cu familia să vadă ce se întâmplă în țară.

Știam că o să vină, la un moment dat, și momentul acesta. Nu pot să spun decât că sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Am evoluat, sunt mult mai puternică. Am învățat lecții de la fiecare. I-am cunoscut pe toți, asta mă bucură cel mai mult. Mulțumesc pentru tot, a fost prima reacție a lui Mari Fica, după ce a aflat că este eliminată.

Pentru participarea ei la Survivor, Mari a primit 8.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri