Cum și-a caracterizat CRBL colegii de la Survivor?

0

CRBL a ajuns în România și a povestit în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV cum a fost experiența în Republica Dominicană. Potrivit acestuia, Survivor este cel mai dur show de televiziune. Fostul Faimos a părăsit competiția din motive medicale.

Mă vedeam în finală, dar iată că nu s-a putut. Niciodată nu am crezut că o să mă îmbolnăvesc. S-a terminat experiența asta. Era un prag important pentru mine, eram pregătit că dacă trec de 15 săptămâni pot ajunge și în finală. Nu puteam să stau așa, la mine a funcționat. Mă agit câteodată, dar soția mea mereu mă calmează, a spus CRBL.

Fostul Faimos a făcut o descriere a colegilor săi, susținând că mulți au jucat teatru în fața camerelor de filmat.

Rengle: sneaky, șerpișor.

Mari: Doamna Doctor, m-a ajutat foarte mult, am cunoscut-o mai puțin.

Marian Drăgulescu: rămâne campionul cu care ne mândrim cu toții, dar pentru omul Marian, cred că termenul e limitat. Ar putea mai mult, dar își pune singur limite.

Otilia: am și uitat că a fost acolo, fals, și nu mă refer la muzică, mult teatru.

Radu Itu: e un copil, mi-a plăcut de el, are multe de învățat, dar e printre puținii cu care aș putea să mă văd și acasă.

Robert Niță: problema cu el, pe lângă că este destul de echilibrat, este că nu își asumă anumite lucruri spuse, cred că este neasumat.

Roxana Ciuhulescu: a fost alt personaj care pe mine m-a șocat. Am avut întâi șoc, apoi conflict. Am descoperit alt om la Survivor și nu mi-a plăcut.

Tj Miles: el a venit nepregătit la emisiune, TJ este… nu am lucruri doar rele despre el, sunt amestecate cumva, are o răutate gratuită pe care o ține ca să se protejeze, o răutate pe care nu o gândește, dar în esență este un om bun. Și-a creat o carcasă de om dur, pe care o apără.

Xonia: mi-a părut rău de Xonia că a ieșit prima.

Laura: nu am prea multe de spus despre ea, dar cred că rămâne singura prietenă din echipa Faimoșilor, este un om inteligent, urmează să mă văd cu ea.

Eu nu am apucat să văd la TV conflictul cu Andreea Tonciu, eu o să le văd (n.red. filmările) cu alți ochi acum. Eu o știam pe Andreea dinainte, am mai filmat cu ea, aici și-a dat seama că emisiunea nu e de ea, eu empatizam cu ea, îi dădeam sfaturi, am încercat asta, dar la un moment dat a început să intre în conflict cu mine, și am zis, nu cu mine, că eu trebuia să mă cobor la un anumit limbaj și nu voiam. La Emil Rengle nu am fost surprins, pe Cătălin îl știu sportiv, îl știu și pe omul, i-am zis termenul, nu cu mine. Malefic este termenul pentru Zmărăndescu, a declarat CRBL.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri