Pe 16 ianuarie 2024, Republica Dominicană se pregătește să găzduiască unul dintre cele mai așteptate evenimente televizate din România, cu 20 de participanți din sezoanele anterioare ale Survivor România revenind pe traseul extrem de dificil pentru a-și testa limitele. Sub sloganul „Mai ambițioși și mai puternici”, concurenții se pregătesc să ofere telespectatorilor momente de neuitat.

Survivor All Stars se anunță a fi un sezon de excepție, cu 10 Faimoși și 10 Războinici pregătiți să ofere spectacol. Echipa Faimoșilor va fi formată din figuri celebre ale sezoanelor anterioare, inclusiv personalități precum Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2) și multe altele. Acești veterani ai competiției sunt gata să revină pe traseu și să își demonstreze încă o dată abilitățile și determinarea.

Război total la Survivor

De asemenea, Maria Chițu, care a făcut parte din echipa Războinicilor în trecut, se pregătește să revină în competiție, fiind mai hotărâtă și pregătită ca niciodată. Aflată într-o formă fizică impresionantă și cu un spirit de învingătoare, Maria Chițu este gata să facă față tuturor provocărilor și să impresioneze publicul și pe ceilalți concurenți.

Înainte de debutul sezonului, Maria Chițu a făcut câteva declarații, arătând că se simte emoționată și entuziasmată de revenirea sa.

„Mă întorc la Survivor pentru că îmi este dor de sunetul fluierului domnului Dan și mai ales de trăirile sufletești de acolo.

Cred că cel mai dificil este să te înțelegi cu oamenii de acolo. Fiecare avem caractere diferite și, pe lângă asta, mai este și lupta cu foamea, cu probele sportive, cu oboseala.

Nu am apucat să mă antrenez foarte tare. Am făcut pilates de acasă și dansez de la vârsta de 17 ani. Cred că acest lucru contează”, a spus Maria Chițu, potrivit protv.ro.

Cu toate acestea, concurenții sunt conștienți de provocările și pericolele pe care le implică participarea la Survivor All Stars, dar sunt determinați să lupte cu toate forțele și să ofere un spectacol memorabil. Astfel, Republica Dominicană se pregătește să fie martora unui nou sezon plin de emoții, provocări și momente de neuitat în istoria Survivor România.

Ana Porgras mesaj

Ce crede Ana Porgras despre Survivor All Stars?

”După prima experiență care mi-a testat limitele și mi-a schimbat perspectiva asupra vieții, mă pregătesc acum pentru sezonul suprem al luptei și supraviețuirii. A fost o călătorie dură, dar acum mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită.

În loc să merg spre necunoscut, știu acum la ce să mă aștept și sunt pregătită să înfrunt provocările cu mai multă înțelepciune și curaj, promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărata supraviețuitoare! Apreciez susținerea voastră din prima mea călătorie, iar acum, vă invit să fiți alături de mine și în această continuare a aventurii.

Sper să simțiți pasiunea și hotărârea mea în fiecare moment. Haideți să începem acest nou capitol împreună!”, a scris Ana Porgras pe rețelele de socializare.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.