FCSB este la mâna lui Elias Charalambous?

0

În anul 2024, FCSB domină SuperLiga, marcând o diferență notabilă față de principalul său concurent, CFR Cluj, cu un avans de 8 puncte. Această performanță remarcabilă alimentează speranțele echipei de a reînvia gloria anului 2015, când au câștigat ultimul lor titlu în fotbalul românesc.

Gigi Becali, finanțatorul și figura emblematică din spatele echipei, este hotărât să își conducă echipa spre victorie. Cu 9 meciuri rămase în sezonul regulat și apoi cu play-off-ul în orizont, Becali a intensificat eforturile pentru a se asigura că echipa este pregătită pentru provocările care urmează.

În încercarea de a-și îmbunătăți lotul, FCSB a făcut deja trei transferuri semnificative în fereastra de transferuri de iarnă a anului 2024. Aceste transferuri au oferit antrenorului Elias Charalambous posibilitatea de a experimenta cu diferite formule de start.

FCSB, cel mai bun lot din România

Interesant este faptul că unele dintre variantele de echipă includ nume familiare, precum Dorin Rotariu, Cristi Ganea și Andrea Compagno. Acești jucători, deși au avut momente de glorie la FCSB, par să fi căzut în dizgrația lui Becali și șansele lor de a evolua din nou în tricoul roș-albastru sunt minime.

Printre achizițiile recente se numără Luis Phelipe, un tânăr brazilian de la Poli Iași, evaluat la 500.000 de euro pe piața transferurilor. De asemenea, Baba Alhassan, un mijlocaș talentat din Hermannstadt, s-a alăturat echipei pentru o sumă de 600.000 de euro. Nana Antwi, un alt jucător adus de la FC Urartu pentru 50.000 de euro, își așteaptă încă formalitățile de viză pentru a se alătura formației.

Echipele propuse pentru primul 11 de către Charalambous oferă o varietate de opțiuni tactice și tehnice. Fiecare variantă are propriul său set de jucători cheie, inclusiv nume precum Băluță, Coman, și Oct. Popescu, care sunt așteptați să joace un rol crucial în încercarea echipei de a cuceri titlul.

În concluzie, cu noua sa formulă și cu achizițiile recente, FCSB pare hotărâtă să continue pe calea sa de succes și să își asigure un loc de frunte în fotbalul românesc pentru sezoanele care urmează. Cu toate acestea, timpul va arăta dacă aceste mișcări strategice se vor dovedi a fi suficiente pentru a realiza ambițiile lor mărețe.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri