Marius Crăciun a fost unul dintre finaliștii Survivor România 2021. În Republica Dominicană, se pare că acesta a fost susținut de Irisha. Întorși în România, fanii au presupus că între cei doi ar fi o relație de dragoste. Fostul războinic a ținut să lămurească cum stau lucrurile într-un live pe Instagram.

Marius Crăciun a vorbit despre relația cu Irisha

Marius Crăciun a ținut să precizeze că în Republica Dominicană a fost susținut de Irisha, în finală, care a și declarat că îi place de el.

Irisha mi-a spus că îi place de mine ca bărbat, că arat bine, că îi place cum vorbesc.

Mi-a spus în fața. Eram la finală și au fost glume. Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig. Am rămas șocat, pentru ca în competiție nu am avut atât de multe subiecte și mi-a plăcut că mi-a spus că mă susține . Atunci am început să vorbim mai mult și Moroșanu a făcut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, imi place de el ca bărbat, arată bine, e frumos.”

Drumurile noastre merg în altă parte.

Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare, a declarat fostul războinic.

Irisha a povestit și ea într-un live pe Instagram cum stau lucrurile. Totodată, aceasta nu s-a sfiit să spună că Marius este un bărbat frumos.

irina ceban la survivor romania crop 1617783727

În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună.  Fetelor, săriți pe el! E liber!, a spus Irisha.

Foto: wowbiz.ro și kfetele.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.