Albert Oprea îi trimite inimioare unei foste concurente de la „Bravo ai stil”

0

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați concurenți de la Survivor România 2021. Acesta a părăsit competiția aproape de finală și a dovedit că este un sportiv bun și un caracter desăvârșit. La întoarcerea în țară, el a fost așteptat la aeroport de mii de fani.

După ce viața și-a intrat în normal, între Albert Oprea și Simona Hapciuc s-a observat o apropiere, iar oamenii au făcut imediat supoziții că între cei doi ar fi o relație amoroasă. Cu toate acestea, fosta faimoasă a ținut să lămurească cum stau lucrurile.

Între mine și Albert este o foarte frumoasă relație de prietenie, care se bazează pe respect și apreciere și tocmai acest respect pe care îl avem unul pentru celalalt nu ne permite să depășim anumite limite.  Dacă ne iubim? Da, ne iubim ca și prieteni, petrecem timp împreună și discutăm despre planurile de viitor ale fiecăruia, dar suntem amândoi conștienți de frumusețea relației dintre noi așa cum este acum, și nu am îndrăzni să o stricam doar de dragul de a încerca o relație amoroasă,  a declarat Simona Hapciuc, pentru  Cancan.ro.

În ultima perioadă, se pare că Albert a început să îi trimită mesaje și inimioare de apreciere la textele postate fostei concurente de la emisiunea „Bravo ai stil”, Bianca Rus. Mesajele de apreciere sunt și viceversa și urmează să vedem în perioada următoare cum vor evolua lucrurile.

Albert a făcut accident în București

Fostul războinic a vrut să plece la alergat într-un parc din capitală și a făcut accident cu mașina. Acesta a fost lovit în spate de un alt șofer și nu a pățit nimic grav, însă mașina era de lux și a avut avarii serioase.

Am ieșit la alergat. Prima oară m-a lovit cineva în spate, am făcut accident cu mașina. Nu e nimic grav. Când să mă duc la alergat a început ploaia. Încercare eșuată, poate pe mâine, a declarat Albert Oprea, pe Instagram.

Albert are o afacere de succes în România

Albert are 23 de ani, 171 cm înălțime și 70 de kg. Tânărul are o construcție a corpului foarte bună și are cu ce se lăuda. Albert vrea să devină un antreprenor de succes și a urmat studiile universitare în domeniul administrării afacerilor.. Ba mai mult de atât, el visează să ajungă președinte pentru a îndrepta multe lucruri.

De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. Mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția. a spus acesta, potrivit celor de la viva.ro.

Se pare că tânărul are o afacere de succes, fiindcă pe rețelele de socializare pune o grămadă de poze cu el în excursii exotice, care costă mulți bani.

Foto: kanald.ro și wowbiz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri