La doar 25 de ani, Marius Ștefănescu devine cel mai recent fotbalist transferat de Gigi Becali, proprietarul în vârstă de 65 de ani al FCSB. Tânărul jucător a debutat în tricoul echipei campioane a României în meciurile de pregătire din Olanda, marcând astfel începutul unui nou capitol în cariera sa fotbalistică.

Ștefănescu nu a pierdut timpul și a participat activ la evenimentul de prezentare a noilor echipamente ale echipei, alături de colegii săi Daniel Popa, Andrei Vlad și David Kiki. Această apariție publică a fost o oportunitate excelentă pentru suporteri de a-l cunoaște pe noul membru al echipei și de a vedea noul echipament în acțiune.

Discuții între Marius Ștefănescu și Gigi Becali

Într-o declarație recentă, Marius Ștefănescu a împărtășit câteva detalii despre conversația sa cu Gigi Becali, imediat după ce a semnat contractul.

”Pentru titlul de campion și pentru trofeul acesta frumos am venit la FCSB. Nu știu dacă i-am impresionat pe toți în acest cantonament. M-am pregătit foarte bine, cum o fac de obicei.

La FCSB m-a impresionat grupul, care este foarte bun și sper să facem performanțe și mai mari decât cele din sezonul precedent. Sunt și cei patru jucători care joacă cu echipa națională la Euro 2024.

Pe ei îi știu de la lot, sper din tot sufletul să mai rămână acolo, să mai treacă un tur, două. Mi-aș fi dorit să fiu în Germania, dar nu este niciun fel de problemă. Eu sper să fac treabă bună și să fiu în lotul României data viitoare, la următoarea mare competiție la care o să ne calificăm.

Nu am ales FCSB pentru că aș avea șanse mai mari să ajung la echipa națională. Mi-am dorit să fiu aici, pentru că e un club care face performanță. Am vorbit cu domnul Becali, mi-a transmis să-mi fac treaba cât mai bine și cam atât.

Transferul la această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, e un mare pas în față în cariera mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și sper să demonstrez că FCSB a făcut o alegere bună când m-a transferat”, a spus Marius Ștefănescu.

La două săptămâni de la semnarea contractului cu FCSB, Marius Ștefănescu a explicat cu detalii de ce a ales să părăsească Sepsi, echipă pentru care a evoluat în ultimii șase ani, în favoarea formației conduse de Elias Charalambous. Decizia sa a fost influențată de dorința de a evolua și de a face parte dintr-o echipă cu aspirații mari și o prezență constantă în competițiile europene.

O nouă provocare

Pentru Ștefănescu, mutarea la FCSB reprezintă o provocare majoră și o oportunitate de a-și demonstra talentul pe o scenă mai mare. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va integra tânărul jucător în echipă și cum va contribui la succesul viitor al FCSB-ului.

Prin acest transfer, FCSB continuă să-și întărească lotul, aducând jucători tineri și talentați care să aducă un plus de valoare echipei și să contribuie la menținerea statutului de campioană a României. Marius Ștefănescu este hotărât să profite de această oportunitate și să-și aducă aportul la succesul noii sale echipe.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.