Mellina una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021 a fost invitată la show-ul „Test de vedetă”. Aceasta a povestit cum a fost experiența în Republica Dominicană și cât de grea a fost reîntoarcerea în țară și adaptarea la civilizație. Înainte de a se urca în mașină cu Sergiu Piloff, la „Test de vedetă” , Războinica a făcut o dezvăluire neașteptată: „Mă mărit”.

Ce proiecte are Mellina după ce a revenit în țară?

Mellina a mărturisit că experiența Survivor a schimbat-o și acum apreciază mai mult lucrurile simple și are o serie de proprietăți în viață. Aceasta a afirmat că vrea să se căsătorească și să aibă un copil.

Pregătesc ceva atât de frumos încât am impresia că astăzi mă mărit, cred că așa sunt emoțiile, este o pregătire pentru când mă voi mărita. Când voi găsi un om potrivit pentru mine mă voi mărita. Nu mă văd neapărat în rochie de mireasă sau toată nebunia aceea, frumoasă de altfel, adică celebrarea iubirii. Mi se pare că mai frumos și mai important este un copil.

Îmi doresc un copil, dar atuci când voi întâlni acel om potrivit. Nu mă grăbesc, după cum se vede. Este foarte importantă familia și sunt foarte importanți prietenii, asta mi-am dat seama și la Survivor, să nu mă mai stresez atât de mult și să îmi fac timp pentru mine, a mărturisit Mellina.

Melina Dumitru Survivor România 4 819x1024 1

Cine este Melina de la Survivor?

Înainte să plece în Republica Dominicană, Melina a mărturisit că a vizitat aproape toată lumea, fiind pasionată de călătorii și senzații tari.

Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige,spunea Melina Dumitru.

Melina Dumitru are 33 de ani și este din București. Aceasta este interpretă, compozitor, producător şi textier.

La vârsta de 5 ani, Melina a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

Melodie scoasă de Mellina cu toți Războinici

După ce au fost eliminați din competiția Survivor, Războinicii s-au reunit și au scos o melodie foarte frumoasă interpretată de Mellina. Singurul concurent care a lipsit a fost Alin Sălăjean.

Puteți asculta melodia mai jos.

Foto: kanald.ro și bzi.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.