Mihai Stoica, oficialul de la FCSB, a anunțat că formația campioană nu intenționează să mai facă alte transferuri în această vară.

În contextul plecării iminente a lui Florinel Coman în Qatar, Mihai Stoica consideră că transferul lui Marius Ștefănescu va aduce un plus considerabil echipei. El a subliniat că Ștefănescu este văzut ca un înlocuitor ideal pentru Coman, aducând o valoare semnificativă formației.

 „(n.r. Transferuri sau ceva negocieri mai sunt?) Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate”, a spus Stoica, la Prima Sport.

Mihai Stoica a confirmat plecarea lui Florinel Coman

Într-o intervenție la Prima Sport, MM Stoica a confirmat plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. Întrebat despre cine îi va lua locul în primul 11, Stoica a fost clar: Marius Ștefănescu este alegerea perfectă. „Este un fotbalist excepțional,” a adăugat el.

”Îti dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că aşa e. (n.r. râde) Nu am cum să îl contrazic, nu sunt penibil. (n.r. practic Coman pleacă de la FCSB?) Da, da! (n.r. Ce pune FCSB în locul lui?) Suntem acoperiţi, a venit Ştefănescu, poate să joace orice.

E un fotbalist de excepţie, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri facute!”, a declarat MM Stoica pentru Prima Sport.

Florinel Coman, care are o cotă de piață de 7 milioane de euro conform Transfermarkt.com, se pregătește să facă pasul către fotbalul din Qatar. Transferul său nu doar că va aduce fonduri importante clubului, dar va și deschide noi oportunități pentru jucători precum Ștefănescu să se afirme pe scena mare a fotbalului românesc.

Prin aceste mișcări strategice, FCSB își consolidează poziția de lider în Liga 1, demonstrând că poate gestiona cu succes atât plecările importante, cât și integrarea noilor talente în echipă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.