CFR Cluj, sub conducerea lui Dan Petrescu, a dominat Farul Constanța cu un scor impresionant de 5-1 în ultima etapă a play-off-ului Superligii. Golurile au fost marcate de Ciprian Deac, Panagiotis Tachtsidis, Karlo Muhar, Daniel Bîrligea și Emmanuel Otele pentru CFR, în timp ce Cristi Ganea a înscris singurul gol al Farului.

Mihai Stoica, interesat de Tachtsidis de la CFR Cluj

După această victorie categorică, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a dezvăluit că este interesat de unul dintre jucătorii din echipa lui Dan Petrescu. Deși patronul FCSB, Gigi Becali, și-a manifestat dorința de a-l aduce pe atacantul nigerian Emmanuel Otele, Meme Stoica are alte planuri. Oficialul roș-albaștrilor îl consideră pe grecul Panagiotis Tachtsidis ca fiind o opțiune mai valoroasă pentru echipă.

„Otele nici nu îmi place. Ce, trebuie să spun că îmi place? Mie nu îmi place. De ce mi-ar plăcea? Să fie sănătos, mie nu îmi place. Ce pot să fac?

La cel mai important meci al lor la care puteam să fim opriţi, Creţu l-a demontat. Îmi plac alţi jucători, nu îmi place Otele. Nu spun că nu e un jucător bun, dar de la CFR îmi place Tachtsidis”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dan Petrescu despre transferuri

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, este conștient de interesul altor cluburi pentru jucătorii săi. El a menționat că, deși ar prefera să-și păstreze toți jucătorii de valoare, este realist și înțelege că plecările sunt inevitabile. Totuși, Petrescu ar dori ca orice transfer să fie finalizat înainte de startul noului sezon pentru a nu destabiliza echipa în plină competiție.

„Este important să știm exact pe cine ne bazăm înainte de startul sezonului. Transferurile în timpul campionatului pot crea probleme de coeziune în echipă”, a declarat Dan Petrescu.

Victoria clară împotriva Farului Constanța nu numai că a consolidat poziția CFR-ului în clasament, dar a și evidențiat forma excelentă a echipei înainte de pauza de vară. Performanțele jucătorilor cheie precum Deac, Tachtsidis și Muhar au atras atenția asupra potențialului lor transfer, iar interesul manifestat de Meme Stoica pentru Tachtsidis adaugă un nou capitol în saga transferurilor de vară.

CFR Cluj a demonstrat o formă de invidiat în meciul împotriva Farului Constanța, iar interesul FCSB-ului pentru Panagiotis Tachtsidis arată că jucătorii echipei lui Dan Petrescu sunt extrem de valoroși pe piața transferurilor. Rămâne de văzut cum se vor concretiza aceste negocieri și cum va arăta echipa CFR-ului în noul sezon. Cu toate acestea, este clar că CFR Cluj își propune să rămână o forță dominantă în Superliga României.

Foto: sportbull.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.