Mai sunt doar nouă zile până la marea finală a competiției Survivor All Stars, momentul în care publicul își va putea vota favoritii pentru marele trofeu. Deși filmările s-au încheiat de ceva vreme, ultimul episod va fi transmis LIVE, oferind telespectatorilor ocazia să fie martori la deznodământul unei lupte acerbe.

Update 24.05 – Contul de Instagram Viperele Vesele a acuzat Pro TV ca a decis de mult timp ca Survivor All Stars să fie câștigat de un Războinic și, drept urmare, a făcut în așa fel încât Faimoșii să fie eliminați.

„Soarta Faimosilor a fost scrisă prin acea decizie de anihilare a echipei lor, decizie luată încă din luna ianuarie și, pe acest final de sezon, se culeg „roadele”, în sensul în care Războinicii dictează eliminarile cu zambetul pe buze.

Dorim sa îl felicităm pe câștigătorul a doua dueluri, nevalidate însă de producatori, TJ Miles, pentru tot parcursul sau în această competiție și pentru decizia de a își cere iubita, Francisca, în căsătorie! TJ Miles a demonstrat că este un adevărat supraviețuitor și credem cu tărie că ar fi meritat un loc în finală!”, este textul de pe contul Viperele Vesele.


Update 23.05: TJ Miles a fost eliminat de Zanni. Potrivit zvonurilor, după terminarea filmărilor acesta s-a dus la Zanni și i-a spus că nu este corect având în vedere că îl eliminase el în prima instanță.


Update: Zanni trebuie să treacă încă un obstacol și va reuși deoarece este primul concurent care ajunge în marea finală. Acesta se ceartă cu Iancu Sterp de frică să nu fie propus pentru eliminare și susține că Sorin Pușcașu ar merita să plece. Cu toate acestea a venit rândul lui TJ Miles să fie eliminat chiar de către Zanni. O revanșă nu foarte plăcută.


Contul anonim de Instagram Viperele Vesele a dezvăluit în avans numele celor trei concurenți care vor ajunge în fața publicului pentru vot: Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Cei trei se vor confrunta pentru ultima dată într-un show plin de adrenalină și surprize.

Zanni, primul finalist confirmat în finala Survivor All Stars

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de digilive.ro, Zanni a câștigat proba sportivă decisivă și s-a calificat direct în marea finală. Câștigătorul sezonului 2 al Survivor a demonstrat din nou că este un concurent redutabil, menținându-se pe locul 1 în clasamentul individual încă de la începutul competiției. Deși a întâmpinat un obstacol în duelul pierdut cu TJ Miles, Zanni a revenit puternic în joc după ce a fost trimis în exil și nu eliminat definitiv.

Regulile semifinalei și rolul publicului

Conform regulilor stabilite în sezoanele anterioare, concurentul care câștigă proba sportivă se califică direct în finală. În acest caz, publicul va decide cine dintre ceilalți doi semifinaliști, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, se va alătura lui Zanni în ultimul act al competiției. După semifinale, publicul va vota din nou pentru a desemna câștigătorul dintre Zanni și cel care va triumfa în semifinală.

Câștigătorul sezonului 2 al Survivor a fost o prezență constantă și dominantă în competiție, captând atenția publicului nu doar prin performanțele sale sportive, ci și prin personalitatea sa carismatică. Deși a avut un moment dificil când a fost învins de TJ Miles, revenirea sa spectaculoasă a fost posibilă datorită descalificării Anei Porgras, care s-a accidentat grav.

Controverse și favoritisme

Chiar dacă Zanni a câștigat un loc meritat în finală, competiția nu a fost lipsită de controverse. Iancu Sterp a fost acuzat de favorizare din partea producătorilor, având un parcurs relativ lin și fără dueluri dificile. Cu toate acestea, el a fost recunoscut nu doar ca fiind cel mai bun sportiv, ci și drept concurentul care a generat cea mai mare audiență și trafic pe site-urile de știri.

Cu Zanni deja calificat în finală, toate privirile sunt acum îndreptate spre Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, care se vor confrunta în semifinală. Publicul va juca un rol crucial în desemnarea câștigătorului, oferind un final spectaculos acestei competiții intense.

Pe 30 mai, telespectatorii vor avea ocazia să voteze și să decidă cine merită să fie încoronat câștigătorul Survivor, într-un episod final ce promite să fie plin de suspans și emoții puternice.

Foto: unica.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.