Neil Lennon. Rapid București a încheiat o perioadă de pregătire intensă în vederea noului sezon al SuperLigii, care va debuta vineri, 12 iulie. Echipa giuleșteană a participat la un cantonament centralizat în Slovenia, unde a disputat mai multe meciuri amicale și a realizat transferurile necesare pentru a întări lotul conform cerințelor noului antrenor, Neil Lennon.

Neil Lennon despre evaluarea lotului

La finalul acestei perioade de pregătire, Neil Lennon, tehnicianul nord-irlandez al Rapidului, a făcut o evaluare detaliată a lotului. Concluziile sale au fost clare și au stârnit nemulțumiri în rândul unor jucători. Lennon a subliniat necesitatea de a micșora numărul de fotbaliști din echipă, indicând că lotul este în prezent „stufos” și necesită ajustări rapide.

Una dintre măsurile propuse de Neil Lennon este împrumutul unor jucători tineri la echipe mai puțin cotate pentru a le oferi șansa de a acumula experiență și de a juca mai multe minute pe teren. Această strategie este menită să dezvolte tinerii jucători, asigurându-le o evoluție constantă și pregătindu-i pentru a reveni mai puternici la Rapid.

”Ca antrenor, îţi place să îţi faci treaba cu uşile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem nişte modificări.

Lotul este puţin cam mare în acest moment, aşa că va trebui să-l micşorăm. Câţiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutaţi către alte cluburi”, a spus Neil Lennon, pentru Rapid TV.

Transferuri

În această vară, Rapid a realizat patru transferuri semnificative pentru a întări echipa:

  1. Timotej Jambor – Un jucător versatil care poate aduce un plus de dinamism în echipă.
  2. Filip Blazek – Așteptat să contribuie la soliditatea defensivă.
  3. Cristi Manea – Un fotbalist experimentat, pregătit să își aducă aportul în apărare.
  4. Luka Gojkovic – Un atacant promițător, menit să aducă un plus de forță ofensivă.

Acestor transferuri li se adaugă fotbaliștii reveniți din împrumuturi, care sunt dornici să își demonstreze valoarea în tricoul Rapidului:

  • Alexandru Stan
  • Cristi Ignat
  • Cătălin Vulturar
  • Ștefan Pănoiu
  • Claudiu Micovschi
  • Rareș Pop

Rapid București este hotărâtă să abordeze noul sezon cu o echipă competitivă și bine pregătită. Strategia lui Neil Lennon de a optimiza lotul prin împrumuturi și de a integra noile achiziții arată o viziune clară și orientată spre performanță. Giuleștenii își propun să fie o forță în SuperLiga, iar suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă echipa în acțiune.

Rapid București este pregătită pentru debutul în SuperLiga 2024/2025, cu un lot întărit și o strategie bine definită sub conducerea lui Neil Lennon. Transferurile realizate și decizia de a împrumuta jucători tineri sunt măsuri menite să asigure o performanță constantă și o evoluție pozitivă a echipei. Cu o abordare profesionistă și o pregătire temeinică, Rapid este gata să-și dovedească valoarea pe teren și să lupte pentru pozițiile de top în campionat.

FOTO: Facebook Rapid

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.