Florin Tănase, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a decis să nu revină în Superliga României. Fotbalistul preferă să aștepte un contract avantajos din străinătate, refuzând astfel oferta echipei bucureștene. Deși FCSB, proaspăta campioană a României, își dorește să întărească lotul pentru a face față provocărilor din preliminariile UEFA Champions League, Tănase are alte planuri pentru cariera sa.

Conform surselor Digilive.ro, Florin Tănase se află deja în negocieri avansate cu mai multe cluburi din Golf. Principalul factor care îl motivează pe atacant să plece în străinătate este diferența salarială. Tănase își dorește un salariu de aproximativ un milion de euro pe sezon, sumă pe care niciun club din România nu i-o poate oferi în prezent. Cu o cotă de piață de 3 milioane de euro, conform Transfermarkt.com, Tănase este hotărât să-și continue cariera într-un campionat unde condițiile financiare sunt mult mai avantajoase.

”(n.r. Îl așteptați pe Florin Tănase să semneze cu FCSB?) Îl cunosc foarte bine pe Florin Tănase. L-am întâlnit de foarte multe ori, am vorbit, dar el preferă să aștepte în momentul ăsta.

Este un jucător care cu siguranță aș vrea să îl am în echipă. Este un jucător foarte bun. Din păcate, în acest moment nu avem nimic oficial legat de acest lucru”, a spus Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

După câștigarea titlului în Superliga României, FCSB se pregătește pentru un parcurs dificil în preliminariile UEFA Champions League. Gigi Becali, patronul echipei, dorește să-și construiască un lot puternic pentru a face față competiției europene. Deși l-a adus pe Daniel Popa pentru a întări atacul, Becali este în continuare în căutarea unor soluții care să asigure succesul echipei în Europa.

Alternative pentru atac în locul lui Florin Tănase

Un alt nume pe care FCSB îl are în vedere pentru atac este francezul Malcolm Edjouma. Fostul fotbalist Valentin Badea este de părere că Edjouma ar putea fi o opțiune excelentă pentru echipă, în special în meciurile din Champions League. Astfel, chiar dacă Tănase a decis să-și continue cariera în străinătate, FCSB are încă variante viabile pentru întărirea liniei ofensive.

„Am văzut că mai e şi Edjouma acolo. De ce nu? Dintre toţi jucătorii din lot, eu pe Daniel Popa îl văd ca şi număr 9. Edjouma sau Miculescu, dacă ar juca, sunt improvizaţii. Băluţă, la fel. Se pot adapta însă şi ei, în funcţie de joc.

Să aşteptăm finalul perioadei de transferuri şi poate vom avea surprize, cine ştie”, a declarat Valentin Badea, potrivit Sportpesurse.

Florin Tănase pare hotărât să își continue cariera în afara României, fiind atras de ofertele financiare mult mai avantajoase din Golf. În același timp, Gigi Becali și FCSB continuă să își caute soluții pentru a întări echipa în vederea participării în preliminariile UEFA Champions League. Cu Daniel Popa deja în echipă și posibilitatea utilizării lui Malcolm Edjouma în atac, FCSB rămâne optimistă în privința șanselor sale europene.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.