O nouă săptămână de Survivor va veni cu noi conflicte. Vica Blochina se ceartă la sânge cu Ionuț Iftimoaie și Jorge. Spiritele se încing după ce acuzațiile curg în valuri.

Update – Răzvan Danciu a părăsit competiția Survivor. Din păcate, publicul a decis că el trebuie să plece acasă, deși nu era cel mai slab din punct de vedere sportiv dintre cei propuși pentru eliminare.

Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mlțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire, a spus Răzvan Danciu.

Update – Războinicii au pierdut jocul de imunitate și acum vor rămâne fără un concurent. Codruța, Andrei Neagu și Răzvan Danciu au fost propuși pentru a pleca acasă. Cele mai mari șanse să plece din Republica Dominicană le are Codruța, aceasta obținând cele mai puține puncte pe traseu. Publicul este cel care decide în final.


Update – După ce au câștigat aseară primele două jocuri, Faimoșii par a avea probleme la jocul de imunitate. Vica Blochina este dusă la ambulanță după ce i se face rău, iar starea de spirit are o scădere bruscă la Faimoși. Cel mai probabil Războinicii au câștigat jocul de imunitate și rămân în echipa completă.


Sebastian Dobrincu a părăsit competiția accidentat și a mărturisit că l-a surprins din toate punctele de vedere Vica.

„Fiecare coleg a reușit să mă surprindă într-un fel sau altul. Un prim exemplu a fost Vica, care mi-a confirmat încă de la început că preconcepțiile vizavi de imaginea ei publică sunt complet nefondate.

Este un om cu inima de aur și un suflet cum rar iți e dat să întâlnești. Pe cealaltă parte, recunosc că am fost ușor dezamăgit de Ghebe. Știind ce fire luptătoare este de fel, am simțit că a renunțat mult prea devreme”, a spus Sebastian Dobrincu pentru unica.ro.

Teoretic, în această săptămână Sebastian Dobrincu va fi înlocuit de un alt concurent. Rămâne de văzut dacă va veni fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.