Surpriză totală la eliminare la Survivor

0

Cea de-a doua săptămână a venit cu o înfrângere la jocul de imunitate pentru tribul Războinicilor. Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu au fost propuși pentru eliminare, iar cele mai mari șanse să plece acasă le are Maria.

Update – Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor. Totodată, și Sebastian Dobrincu a părăsit competiția fiind accidentat și având nevoie de operație de urgență.

Poate că ar trebui, câteodată, să las de la mine, dar nu sunt sigur dacă am învățat-o (lecția – n. red.)”, a spus Maria. Războinica le-a transmis un mesaj foștilor colegi.

Să fie mai atenți, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. O să zic comparația asta pentru că, de multe ori, ei sunt creduli, prea buni la suflet”.


Aceasta a creat conflicte non-stop în echipa Războinicilor și se ceartă inclusiv cu concurenții din echipa Faimoșilor. Cu toate acestea, publicul este suveran și este posibil să avem parte de o nouă surpriză, iar Maria Lungu să rămână în concurs.

„A avut grijă să ne ia pe fiecare în parte la jigniri și la înjurături. Ne-a luat pe fiecare la rând. Cum a făcut cu Codruța, a făcut cu toți dintr-un capăt în celălalt.

Pe toți ne-a luat: unul de doi bani, altul de 120 de cuvinte în vocabular. Pe mine m-a făcut în toate felurile de la început, am încercat să o evit. Toți suntem proști, toți suntem sub ea. Ea e cea mai deșteaptă”, a povestit Alin Chirilă.

„Nu aș schimba absolut nimic. Aș face la fel absolut tot. Cine are voința să mă înțeleagă, cine nu…Nu le-am dorit nicio secundă colegilor mei răul, acum să decidă ei și cei de acasă”, a spus Maria Lungu la final.

Foto: facebook.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri