O nouă săptămână la Survivor începe în forță. Concurenții luptă până la epuizare pentru orice punct, fiindcă finală este foarte aproape. Marele premiu în valoare de 100.000 de euro se simte în aer, iar concurenții rămași în show vor face orice pentru a-l câștiga.

Update

Potrivit zvonurilor de pe piață, producătorii show-ului pregătesc o emisiune All talent, cu Giani Chiriță, Cătălin Cazacu, Vladimir Drăgușanu, frații Culita și mulți alții. Așadar Pro TV va reuși ceea ce nu a putut Kanal D. Nu se știe încă data la care va începe.


Jocul de recompensă a fost unul intens, unde concurenții nu s-au dat înapoi, fiindcă premiul a fost un picnic, iar Tigri au fost cei care s-au bucurat de el, după ce au câștigat cu 8 la 3. În schimb, Vulturii au câștigat mini-game-ul.

TJ Miles și Alex Nedelcu s-au înjurat la greu, la jocul de imunitate. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au fost la un pas de bătaie, dacă nu intervenea Ionuț Popa.

Lui Nedelcu i-au sărit nervii din cauza atitudinii lui TJ Miles în momentul în care fiecare venea cu soluții despre ce trebuie să facă pe traseu pentru a câștiga. Tiktokerul l-a făcut fetiță pe Nedelcu, în schimb acesta i-a spus că este un fătălău.

”Mă enervezi, bro! Ești incredibil”, spune TJ Miles, potrivit Stirile ProTV.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.