După prima săptămână de Survivor lucrurile s-au complicat, in tabără Faimoșilor. CRBL și Laura Giurcanu sunt la cuțite cu Andreea Tonciu. Bruneta a pus tunurile și pe Radu Itu și Emil Rengle.

Update

În echipa Faimoșilor lucrurile sunt tot mai complicate, iar certurile tot mai mari. Aceștia au pierdut din nou și în două săptămâni de Survivor au câștigat o singură dată.

Faimoşii au căutat vinovații și au ajuns la concluzia că Andreea Tonciu strică atmosfera și ii trage în jos. Din fericire pentru ei, Tonciu a fost eliminată.

Sunt trista pentru ca m-am atașat de Otilia, fiindcă o las singura. Îmi cer scuze de la toți și va aștept acasă, a mărturisit Andreea Tonciu.


Update

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din cauza problemelor medicale. Faimoșii au pierdut jocul de imunitate și pentru eliminare au fost propuși Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia Bilionera.

Cel mai probabil Andreea Tonciu va fi trimisa acasă.

Update

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă, fiind prima competiție câștigată în Survivor pentru ei. Drept urmare, starea de spirit s-a îmbunătățit, în schimb în tabăra Războinicilor au apărut conflictele.

Din păcate, încă un concurent părăsește Survivor România, fiindcă nu mai face față condițiilor din Republica Dominicană. Cel mai probabil este vorba despre Roxana Ciuhulescu sau Andreea Tonciu.

Jocul pentru imunitate din această seară pare a fi câștigat de Faimoși, care sunt pe val după prima lor victorie în concurs.

Lucrurile s-au complicat și mai mult, Andreea Tonciu are o legătură strânsă cu Otilia Bilionera și au intrat în conflict cu CRBL, Laura Giurcanu și Radu Itu. Capul răutăților pare a fi Andreea. Cu toate acestea CRBL i-a replicat dur.

Taci din gură că mă sui pe tine și te călăresc și îți arat ce înseamnă să fii bărbat, i-a spus CRBL Andreei Tonciu.


Știrea inițială

Primul joc pentru recompensă este dur, iar Andreea Tonciu, de la echipa Faimoșilor, și Relu Pănescu, de la Războinici, trec prin clipe grele după ce s-au accidentat. Este foarte posibil ca unul dintre cei doi să plece acasă. Totodată, unul va fi eliminat conform regulamentului.

Primul jucător eliminat a fost Xonia. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, iar vedeta a povestit tot.

Xonia

Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele, voturile și mai ales pentru toată susținerea oferită Xoniei! Din păcate, concursul se încheie aici pentru ea. A demonstrat ca este cu adevarat un survivor și a luptat plină de ambitie și devotament pentru echipa ei, a apărut pe contul Xoniei de Instagram.

My beautiful ones, sunt tare emoționată de câte mesaje am primit din partea voastră. Vreau să vă mulțumesc încă odată tuturor că îmi sunteți alături! În curând o să ajung și eu acasă și aș vrea să îmi lăsați întrebările voastre la care eu vă voi răspunde într-un live pe Instagram!, a adăugat Xonia.

Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: Protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.