Survivor nu este pentru oricine. Dificultatea concursului s-a văzut încă din primele zile, iar foarte mulți concurenți fac față cu greu condițiilor din Republica Dominicană. Drept urmare Liviu Mihalca de la Războinici a ales să plece acasă.

În această săptămână, lucrurile se complică și mai mult, iar Andreea Tonciu de la echipa Faimoșilor și Relu Pănescu de la Războinici trec prin clipe grele după ce s-au accidentat. Este foarte posibil ca unul dintre cei doi să plece acasă. Totodată, unul va fi eliminat conform regulamentului.

În ceea ce o privește pe Andreea Tonciu, aceasta are mai multe conflicte în echipa sa. Frumoasă brunetă s-a certat cu CRBL, Laura Giurcanu, iar acum a pus tunurile și pe Radu Itu și Emil Rengle.

Andreea Tonciu a avut un scandal monstru cu CRBL, pe care l-a făcut egoist, după ce a spus că Roxana Ciuhulescu trebuia eliminată, fiindcă este cea mai slabă. Tonciu a luat foc și a reacționat imediat.

Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șemcher. Nu mai țipa la mine! De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă, a spus Andreea Tonciu.

De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.r. pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opțiune.

Xonia arată că vrea. Tu ești cea care are cele mai multe probleme medicale. Nu poți să vrei să vii la Survivor și să nu te aștepți la asta dacă ai probleme fizice. Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi și nu pun mâna. Sper să părăsească Faimoșii, i-a replicat CRBL.

Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.