Actorul Paul Diaconescu, în vârstă de 33 de ani, a fost eliminat de la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici„. El a fost primul concurent care a fost trimis acasă, după o confruntare cu Răzvan Botezatu și Bia Khalifa. La final acesta a răbufnit și a spus ce a avut pe suflet.

Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum. Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na. Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige, a spus Paul Diaconescu.

Actorul nu a plecat cu mâna goală acasă, ci mai bogat cu 2.500 de euro. Practic acesta a fost onorariul lui pentru o săptămână.

În competiție, au mai rămas 11 concurenți: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

Giani Kiriţă şi Cristi Mitrea, la un pas de bătaie

Giani Kiriţă şi Cristi Mitrea au fost la un pas de bătaie, între cei doi nefiind o relație bună. Conflictul s-a stins după o perioadă însă cei doi se evita.

Frate, aici nu e despre bătaie. Am înțeles, ești bun pe lupte, dar aici e altceva. Hai să ne calmăm puțin! Eu reușesc să fiu calm aici pentru că am un obiectiv. E foarte greu formatul și nu am venit să mă cert.

Încerc să-mi păstrez calmul pentu că eu am un obiectiv aici. Obiectivul meu nu este să mă cert și să-mi consum energiile pe nimic, a declarat Giani Kiriță.

Nici Răzvan Botezatu nu se înțelege cu Mara Bănică, căreia i-a spus că îi va face viața grea, fiindcă este o bârfitoare. Acesta, de altfel, va fi noul lider al echipei în săptămâna viitoare și va pune la punct un plan de atac cu Lidia Buble.

Foto: protvplus.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.