De duminică, 4 septembrie, începe un nou sezon din “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul va fi difuzat duminica, de la ora 20:00, și luni și marți de la ora 20:30. Emisiunea va fi prezentată de Cabral și Adela Popescu. Potrivit informațiilor scăpate în mediul online concurenții sunt mai mereu în conflicte, din cauza condițiilor vitrege de trai, dar și a caracterelor puternice.

Update

Răzvan Botezatu este nemulțumit că Mara Bănică s-a aliat cu Cristi Mitrea și Giani Kiriță pentru a-l da pe el afară din show.


La sosirea în Republica Dominicană, concurenții vor fi întâmpinați cu o cină festivă. Pe masă, bucatele pregătite nu vor fi deloc apetisante: frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar. În urma cinei, doi dintre ei vor fi desemnați lideri, potrivit libertatea.ro.

Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! apare rapid prima întrebare: cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva.

Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat…, a afirmat Cabral în prima emisiune, conform sursei citată mai sus.

Cât câștigă concurenții la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Cei 12 concurenți care se vor bate pentru marele premiu în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade. Aceștia vor petrece două luni în jungla din Republica Dominicană, izolați, și sunt supuși unor probe extreme.

Potrivit zvonurilor, cel mai bine plătit concurent este Lidia Buble. Se pare că artista și-a negociat cel mai bine contractul și încasează 5.000 de euro/săptămână, potrivit playtech.ro. Aceasta este urmată de Giani Kiriță cu 2.500 euro/săptămână și Bia Kalifa tot cu 2.500 euro/săptămână. Cristi Mitrea încasează și el 2.000 euro/săptămână.

Foto: Wikipedia.org

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.