DOC a fost prezent în emisiune la Cătălin Măruță unde a mărturisit cum a fost în Republica Dominicană. Experiența Survivor a fost una intensă și a povestit că nu regretă nimic din ceea ce a făcut în show-ul urmărit de milioane de români în fiecare săptămână.

De vreo două săptămâni am obosit și vreau să ajung acasă la fata mea și soția mea. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet pentru parcurs, a fost minunat. Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai, a declarat DOC, după ce a aflat că părăsește concursul.

DOC a recunoscut că a fost foarte emoționat la aeroport, în țară și a plâns când și-a văzut soția și copilul. Totodată, a mărturisit că nu regretă nimic din ceea ce a făcut în show. El a avut numeroase conflicte cu colegii, dar și cu adversarii, fiind aruncate vorbe grele.

Nu regret absolut nimic. Și sunt convins că dacă aș mai face o dată, tot așa mi-ar ieși. Pentru că eu ăsta sunt. Vă jur, eu nu v-am livrat nimic. Poate a fost un rol, dar a fost un rol jucat în condițiile date, cu scenariul ăla nescris. (…)

Ce s-a întâmplat acolo, a fost pe bune. Se cheamă reality show. Eu jucam un rol care să-mi placă mie, nu ăla care să placă publicului. Vreau să înțelegi că sunt super ok cu tot ce mi-au spus, a adăugat DOC.

Fostul Faimos a declarat că Dan Ursa are cele mai mari șanse să câștige show-ul. Este un individ incredibil care este iubit de toată lumea.

Eu zic că va câștiga Dan Ursa, iar de la noi sanse mari are Ștefania. Dan Ursa e șeful nostru. Nu ai cum să nu-l iubești pe Dan Ursa.

În primul rând, omul e un fenomen, e foarte rapid, ne-a bătut de atâtea ori pe traseu, a fost o mega surpriză! Și plus că e iubibil! E cel mai iubibil dintre ei toți. Și își dorește asta, a mai spus DOC în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Foto:

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.