Survivor România 2023 se apropie de final, iar echipele au fost unificate, astfel că toți concurenții vor fi pe plan individual. Nu vor mai exista echipele și cine este mai puternic rezistă, mai ales că întrecerile vor deveni tot mai dure.

Update 06.04 – Remus Boroiu a părăsit Survivor România. La un calcul simplu, pentru cele 13 săptămâni petrecute în show, Remus ar fi încasat 19.500 de euro.

„E greu să îmi mai găsesc cuvintele. Ce să spun, domnul Dan? E bine, totul e bine. Mă bucur că v-am cunoscut, vreau să vă mulțumesc pentru toate strângerile de mână, pentru toată energia bună pe care mi-ați transmis-o pe parcursul acestei emisiuni și acestei experiențe. Ați fost ca o gură de aer proaspăt în momentele grele. Colegii mei… ce să zic? Chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că sunt oameni răi”, a afirmat Boroiu.

La final, după ce camerele de filmat s-au oprit acesta i-a spus ceva la ureche lui Kamara.

„O să-mi lipsească mâncarea ta, Kamara”, i-a șoptit la ureche Remus Boroiu.


Update 04.04 – În această seară Dan Ursa câștigă colanul de imunitate și poate stea liniștit pentru că nu va fi eliminat. Daniel Pavel a anunțat cum va fi noul consiliul de eliminare și cine va fi propus. Propuși pentru eliminare au fost Remus Boroiu de către Dan Ursa, iar echipa a votat-o pe Carmen Grebenișan. Așadar, cele mai mari șanse să plece acasă le are Remus Boroiu.


„Contopire din toate punctele de vedere. Din acest moment veți face parte din același trib. Tribul Războinicilor și Tribul Faimoșilor nu mai există.

Acest trib poartă numele de Tribul Taino. Din acest moment, sunteți pe cont propriu. Informația momentului”, a spus Daniel Pavel.

Concurenții au înțeles imediat care este miza jocului și au început să se și certe. Kamara și Ionuț Iftimoaie sau contra zis la greu, în schimb Alin Chirilă cu Remus Boroiu s-au împrietenit.

„N-am fost prieten cu el niciodată. El nu are prieteni. Nu e Ionuț Iftimoaie, este un avatar. Ține tot timpul să mă contrazică, să mă atace. Nici măcar nu vorbeam cu el, eram cu spatele la el. De aceea, l-am și tratat cu spatele. Toată răutatea este doar a lui”, a spus Kamara.

„Eu nu am prieteni în Survivor. Cum pot eu să fie prieten cu…cu… masculine. Băi, tu ești trădător. Eu nu pot să fiu”, s-a apărat Ionuț Iftimoaie.

Așadar, săptămâna aceasta vom vedea mari scandaluri, fiindcă fiecare este pe pe propriile forțe și nu mai pot fi salvați de echipe.

Dan Ursa a devenit unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor. Asta și pentru că nu este conflictual și performeaza pe trasee.

Din păcate, Kamara se ceartă si cu Alexandra Ciomag de la Războinici.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.