Survivor România este unul dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune. Noul sezon se anunță a fi o nebunie totală și foarte multe vedete își doresc să ajungă în Republica Dominicană. Faimoșii au fost mereu sarea și piperul emisiunii, asta fiindcă au și personalități puternice și principii de viață.

Producătorii show-ului sunt deciși să aibă concurenți unul și unul, astfel că se va negocia până în ultimul moment. Au fost tot felul de zvonuri în mediul online care susțineau că în Republica Dominicană ar putea ajunge Lora, Antonia și sau Alex Velea. Cert este că Wilmark își dorește să meargă la Survivor și a mărturisit acest lucru.

În urmă cu circa un sfert de veac eram legat de genul de producții estivale care-și făceau loc pe piața televiziunilor din România. E vorba despre emisiuni de genul Vara ispitelor. Acum sunt gata să răspund unor noi și tentante provocări. Mă simt pregătit pentru ceva de genul Survivor! E un experiment uman și social foarte atrăgător.

La cei 46 de ani ai mei vă spun sincer că sunt gata să iau în piept această provocare. E un challenge pe care mi-ar plăcea să mi-l scriu în CV, dacă se va considera că pot face față. Eu, unul, mă simt pregătit pentru asta, așa că nimeni nu ar trebui să se mire prea tare dacă aș fi inclus pe lista viitorilor candidați selectați, a declarat Wilmark, potrivit palytech.ro.

Wilmark a încântat telespectatorii, de-a lungul timpului, cu stilul său latino de dans. Practic, a fost o figură exotică care a prins ușor la public. Acesta are un caracter frumos, fiind o fire veselă.

Cristi Brancu merge la Survivor?

„Nu. Și oamenii simt că nu sunt genul. Nu pot lăsa pentru nimic în lume familia și creșterea copilului nostru pentru un proiect de acest gen. E o experiență spectaculoasă, de ținut minte, dar văd că scoate ce e mai rău din oameni. Sunt un om bun. Pe timp de pace, mă pricep să mă lupt cu mizeria umană. În timp de război, nu știu dacă aș reacționa bine, a spus Cristi Brancu pentru Ciao.ro.

Fanii așteaptă cu sufletul la gură noul sezon, care ar putea avea tot felul de vedete printre concurenți. Soțul fostei faimoase Carmen Grebenișan își dorește să meargă și el la Survivor. Show-ul va începe cel mai probabil în luna ianuarie 2024.

Foto: Wilmark.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.