Rareș Bogdan nu vede criza politică. Coaliția PNL – PSD stă pe un butoi cu pulbere și nu se înțeleg în ceea ce priveşte alegerile prezidențiale. Fiecare partid vrea să aibă propriul candidat, iar partenerii de guvernare să îl susțină. Rareș Bogdan, unul dintre liderii PNL a explicat cum stă situația momentan.

„E vorba de mai puțin de 2 luni. Ca va fi în septembrie, noiembrie sau decembrie nu contează. Sunt singur că ne vom înțelege cu PSD-ul. Important este să rezolvăm problemele oamenilor, așa cum am făcut până acum și să avem stabilite”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3 CNN.

Rareș Bogdan vrea ca PSD să îl susțină pe Nicolae Ciucă

S-a zvonit că PNL este de acord să renunțe la funcția de comisar european, precum și la cea de premier pentru a primi sprijinul PSD pentru Nicolae Ciucă la prezidențiale. Rareș Bogdan a explicat că nu este așa și lucrurile vor fi lămurite în perioada următoare.

„În primul rând nu tranzacționam funcții. Așa cum ne-am înțeles până acum așa o vom face și de acum înainte. Alegerile comasate au dovedit că am luat decizii bune împreună.

Sunt toate scenariile pe masă. PNL trebuie să aibă candidat propriu. Dacă vom găsi o modalitate să candidam în tandem cu PSD și să avem împreună și funcția de președinte și pe cea de premier o vom face. Nicolae Ciucă poate fi susținut de PSD pentru cea mai înaltă funcție în stat”, a adăugat Rareș Bogdan.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.