Echipa Dinamo a reușit să obțină o victorie crucială cu scorul de 1-0 împotriva FC Hermannstadt în etapa a 28-a din SuperLiga României, consolidându-și poziția în lupta pentru evitarea retrogradării. Această performanță le-a adus „Câinilor Roșii” un cumul de 25 de puncte, apropiindu-se la doar două puncte de FC Voluntari, echipa plasată pe locul de baraj. Cu toate acestea, este important de menționat că ilfovenii au un meci în minus jucat.

La finalul partidei, Răzvan Patriche și-a exprimat mulțumirea față de rezultatul obținut și a evidențiat evoluția pozitivă a echipei, care acumulează 3 victorii în ultimele 4 etape. Patriche a subliniat determinarea echipei de a lupta pentru fiecare punct și de a se impune în fața adversarilor, contribuind astfel la creșterea moralului și a încrederii în propriile forțe.

”Este o victorie foarte importantă. Ne-am apropiat de celelalte echipe. Mai avem mult de muncă. Ne-am apărat bine, am avut și puțin noroc în prima repriză. Ne-am făcut treaba și a fost ok.

Am reușit să înscriem și am făcut puțin pasul în spate pentru a ține de rezultat. Așa vom aduce puncte, prin muncă și determinare.

Eu zic că este în primul rând meritul grupului. Avem jucători de calitate, cu experiență, s-a văzut.

Nu ne interesează de celelalte echipe, avem drumul nostru. Ține de noi ce vom face. Asta este cel mai important. Mergem la Iași să câștigăm, vom juca toate meciurile la victorie. Aceste victorii ne-au adus un moral bun. Până acum, jucam bine, dar pierdeam”, a spus Răzvan Patriche la flash-interviu.

Dinamo va scăpa de retrogradare

Cu ochii deja îndreptați spre următoarea confruntare, Răzvan Patriche a lansat un avertisment clar pentru contracandidatele la salvarea de la retrogradare. „Mergem la Iași să câștigăm, vom juca toate meciurile la victorie”, a declarat căpitanul echipei, subliniind hotărârea și dorința de a obține rezultate pozitive în fiecare partidă.

Această atitudine ofensivă și angajamentul față de obiectivul victoriei reprezintă un semnal puternic că Dinamo nu intenționează să facă pași înapoi în lupta pentru evitarea retrogradării. Fanii și suporterii echipei pot privi cu optimism spre viitor, cu speranța că echipa va continua să ofere prestații solide și să își mențină spiritul competitiv în confruntările viitoare.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.