Într-un meci tensionat din cadrul etapei a 28-a din SuperLiga României, Dinamo a obținut o victorie crucială în fața FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Partida s-a desfășurat pe teren neutru, iar singurul gol al întâlnirii a fost înscris în minutul 25 de către Goncalo Gregorio, acesta beneficiind de o pasă inspirată venită de la Pavicic.

După finalul confruntării, antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, și-a exprimat satisfacția față de rezultatul obținut și a evidențiat efortul depus de jucători pentru a obține cele trei puncte. Cu toate acestea, croatul a fost sincer în analiza sa, afirmând că echipa sa nu a meritat victoria din punct de vedere al spectacolului oferit pe teren.

„Nu am meritat cele trei puncte pentru că am jucat spectaculos”, a declarat Kopic într-o analiză post-meci. Cu modestie, antrenorul a recunoscut că jocul echipei sale nu a fost la nivelul așteptărilor, dar s-a bucurat că au reușit să obțină victoria.

”Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Nu am meritat cele trei puncte pentru că am jucat spectaculos, noi am controlat partea defensiva. Ca să meriți toate cele trei puncte trebuie să ai o mentalitate puternică și sunt mulțumit de jucătorii mei și îi felicit.

Unii jucători sunt obosiți, unii dintre ei nu au făcut pregătirea cu noi, dar cu atitudinea asta și cu fanii în spate a fost incredibil să lupți.

Orice joc este important, dar în aceste circumstanțe a fost foarte important să câștigăm. Hermannstadt este o echipă foarte bună, puternică și rapidă. Știam că nu putem să îi batem dacă controlam ofensiva, de aceea am pus trei atacanți. Prima idee a fost să le dăm posesia și să înscriem pe contraatac. Au fost foarte buni și am realizat că este o echipă bună”, a spus Zeljko Kopic.

Strategia lui Dinamo dă roade

În privința strategiei victorioase, Zeljko Kopic a dezvăluit câteva aspecte ale abordării sale. A subliniat importanța colaborării în echipă și a subliniat pasă decisivă a lui Pavicic care a dus la unicul gol al meciului. De asemenea, a vorbit despre capacitatea echipei de a se adapta la situații tensionate și de a rămâne concentrată pe obiectivul victoriei.

Cu această victorie, Dinamo își consolidează poziția în clasamentul SuperLigii României și oferă suporterilor motive de optimism în privința evoluției echipei în continuare. Zeljko Kopic și echipa sa vor continua să lucreze pentru îmbunătățirea performanțelor și pentru a menține trendul pozitiv în restul sezonului.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.