Răzvan Patriche. În cadrul etapei a 6-a a play-out-ului SuperLigii, tensiunea era la cote înalte într-o confruntare ce părea să promită multe între FC Botoșani și Dinamo. Într-un duel în care ambele echipe își doreau să-și întărească poziția în clasament, finalul a fost unul pe măsură: victoria gazdelor, scor 2-1. Pentru Răzvan Patriche, fundașul central al echipei Dinamo, această înfrângere a fost una greu de digerat.

La doar 37 de ani, Patriche are o experiență solidă în fotbalul românesc, iar implicarea sa pe teren și în culise este adâncă. După meciul tensionat de la Botoșani, el a fost desemnat să ofere o primă reacție în numele echipei sale. Cu ochii plini de dezamăgire și cu o voce încărcată de amărăciune, el a tras concluziile după ce a simțit gustul înfrângerii pe terenul adversarului.

”Un meci nebun. Am avut gol, gol anulat, am avut penalty anulat. Am avut om în minus. Am luptat ca nebunii, dar din nou am luat gol. Ceva nu se leagă, dar nu înțeleg ce. La final nu avem rezultate.

Dacă am ști ce se întâmplă, nu am mai fi în situația asta. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit. Eu cred că meritam un punct. Vine Voluntariul acum.

Este normal să fie și oboseală, am jucat numai în deplasare. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt șanse (n.r. pentru salvarea directă de la retrogradare). Trebuie să luptăm.

Trebuie mai mult. Azi am avut de toate. Din păcate, nu am știut să gestionăm finalul de partidă”, a spus Patriche, după meciul cu FC Botoșani.

Răzvan Patriche nemulțumit că Dinamo a căzut pe loc retrogradabil

Aceste cuvinte reflectă nu doar frustrarea momentului, ci și o analiză sinceră a performanței echipei sale în meciul respectiv. Dinamo, una dintre cele mai importante echipe din România, se confruntă mereu cu așteptări ridicate din partea suporterilor și a comunității fotbalistice. Prin urmare, fiecare înfrângere este resimțită profund.

Patriche a subliniat importanța de a învăța din înfrângeri și de a merge mai departe cu încredere.

Cu aceste cuvinte, Răzvan Patriche nu doar exprimă dezamăgirea din urma înfrângerii, ci și determinarea de a continua lupta pentru a readuce Dinamo pe drumul victoriilor. Pentru el și pentru echipa sa, fiecare meci este o nouă oportunitate de a demonstra că pot face față oricărei provocări și că spiritul de echipă poate învinge orice obstacol.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.