Răzvan Patriche își va încheia cariera la clubul de suflet. Dinamo București a confirmat prelungirea contractului căpitanului și veteranului fundaș Răzvan Patriche, asigurându-și astfel un pilon central al echipei pentru încă un sezon. Patriche, în vârstă de 38 de ani, va continua să evolueze pentru echipa din Ștefan cel Mare și în sezonul 2024/2025.

Răzvan Patriche, care va împlini 39 de ani în martie anul viitor, și-a demonstrat valoarea și constanța în stagiunea trecută, jucând în 33 de partide și având un rol crucial pe teren. Experiența și leadership-ul său au fost esențiale pentru echipă, iar prelungirea contractului său subliniază importanța lui pentru viitorul lui Dinamo.

Decizia de a-l menține pe Patriche în lot a fost comunicată fanilor prin intermediul rețelelor sociale ale clubului. „Răzvan Patriche, alături de Dinamo și în sezonul următor!”, au scris oficialii clubului pe Facebook, evidențiind astfel încrederea continuă în capacitățile și dedicarea fundașului.

Parcursul lui Răzvan Patriche la Dinamo

Patriche a semnat cu Dinamo București în ianuarie 2022, venind de la Academica Clinceni ca jucător liber de contract. De atunci, el a strâns 73 de apariții pentru „câini”, reușind să marcheze patru goluri și să ofere o pasă decisivă. În prezent, cota de piață a lui Patriche este de 100.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, o valoare ce reflectă contribuțiile sale consistente pe teren.

De-a lungul carierei sale, Răzvan Patriche a evoluat pentru mai multe echipe, printre care Sportul Studențesc, ASA Tg. Mureș, Universitatea Craiova, Academica Clinceni și CS Afumați. Experiența sa vastă în fotbalul românesc îl face un jucător valoros și un mentor pentru colegii săi mai tineri de la Dinamo.

Prelungirea contractului lui Răzvan Patriche este o decizie strategică pentru Dinamo București, în contextul eforturilor de consolidare a echipei pentru sezonul viitor. Veteranul fundaș continuă să fie un lider în vestiar și pe teren, iar contribuțiile sale vor fi esențiale în încercarea echipei de a atinge noi performanțe. Rămâne de văzut cum va evolua echipa în sezonul 2024/2025 sub conducerea inspirată a lui Patriche.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.