Ricardo Grigore, fundașul central în vârstă de 25 de ani al echipei Dinamo, se află într-o situație incertă privind viitorul său la club. Contractul său cu Dinamo expiră la finalul acestui sezon, iar conducerea clubului a discutat recent despre posibila sa plecare.

Performanțele lui Ricardo Grigore în acest sezon

Ricardo Grigore a avut un sezon activ la Dinamo, participând în 11 meciuri și dovedindu-se un jucător important pentru echipă. Cu toate acestea, se pare că fundașul central este în căutarea unei noi provocări și ar putea părăsi clubul bucureștean în curând.

Andrei Nicolescu: „Ricardo își dorește o nouă provocare”

Într-o intervenție la Digi Sport, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a lăsat să se înțeleagă că Ricardo ar putea pleca din vară, subliniind faptul că tânărul jucător își dorește să evolueze într-un alt cadru competitiv.

”N-am discutat cu nimeni din cei cărora li se termină contractul, nu avem nimic sigur, ne-am fi dorit să ne salvăm matematic cu câteva etape înainte de final, iar discuțiile ar fi avut loc, e complicat să avem acum discuții cu această sabie deasupra capului (n.r. barajul cu Csikszereda).

Contează părerea staffului, a antrenorului, e important ce-și dorește el, am discutat cu el (n.r. cu Ricardo Grigore), își dorește o nouă provocare”, a spus Andrei Nicolescu, la Fotbal Club.

Contractul lui Ricardo expiră în iunie

Contractul lui Ricardo expiră pe 30 iunie, iar negocierile pentru prelungirea acestuia sau pentru o posibilă transferare nu au fost încă clarificate. Situația sa rămâne una deschisă, iar decizia finală va depinde de dorințele jucătorului și de ofertele primite.

”M-am întors de la Dinamo pentru un motiv, să plec cu capul sus, să-mi termin contractul cum trebuie și să ne despărțim într-un mod mai frumos. Am fost hulit și nu mi-a plăcut, speram până în ultima clipă.

Mie mi se termină contractul în vară și nu am discutat nimic cu conducerea. Vom vedea ce se va întâmpla, nu știu absolut nimic.

Situația mea a fost puțin mai complicată, de ce să mint. În iarnă am avut discuții și le-am spus că am o nemulțumire despre faptul că nu joc suficient. Într-un moment am fost scos din calculele echipei și situația s-a complicat pentru că nu a găsit înlocuitor pentru mine.

E o poveste mai lungă și nu vreau să discut despre asta acum. Trebuia să fiu pregătit pentru asta, pentru că sunt plătit să-mi fac treaba. Mă bucur că am reușit să ajut echipa. Pentru asta ne-am apucat de fotbal, să fim puternici și să trecem peste astfel de momente”, a spus Grigore

Viitorul lui Ricardo la Dinamo rămâne incert, în contextul în care contractul său se apropie de final. Cu dorința de a-și continua cariera într-un nou mediu competitiv, rămâne de văzut dacă Ricardo va rămâne sau va căuta o nouă echipă din vară. Până la clarificarea acestei situații, fanii așteaptă cu nerăbdare să afle care va fi decizia finală a fundașului central.

Foto: doardinamo.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.