Sezonul 5 al emisiunii „Survivor România All Stars! 2024” se anunță a fi plin de suspans și surprize pentru telespectatori, iar una dintre acestea a fost dezvăluită în avans de Viperele Vesele. Cunoscuta echipă activă pe platforma Instagram, specializată în dezvăluirea informațiilor exclusive din lumea showbiz-ului, a anticipat numele vedetei care se pregătește să părăsească competiția și să revină acasă – Roxana Nemeș. Deocamdată nu se știe cine a eliminat-o pe Roxana Nemeș, însă în orele următoare vom publica această informație.

Update 07.02 – Ana Porgras a răbufnit și a spus tot ce crede despre Jador, după ce a ajuns în tabăra Războinicilor.

”Am plâns pentru că s-au adunat niște lucruri, am plâns că văd niște nedreptăți! Am plâns că unii oameni din echipa Faimoșilor se cred superiori, mult prea mult! Poți să faci asta acasă, dar nu în Republica Dominicană! Noi ne facem mâncarea separat, ei împreună, Sunt mult mai uniți”, a povestit Ana Porgras.

Moroșanu s-a supărat pe Roxana Nemeș și spune: „înnebunesc”!

Cătălin Moroșanu: Roxana, dă-o naibii, te-am rugat să ții sarea închisă! te doare undeva!

La rândul ei, Roxana răspunde: El are o problemă că eu iau mereu sarea, el pune mereu multă. Eu îi zic, băi, dar tu nu te umfli? Uite așa pune! Zici că e nebun! Zici că nu mai poate de poftă!

Cine a eliminat-o pe Roxana Nemeș?

Viperele Vesele, recunoscute pentru precizia informațiilor furnizate și pentru faptul că au dezvăluit în mod corect detalii din interiorul tuturor trusturilor de presă, au confirmat că Roxana Nemeș va fi următoarea concurentă eliminată din competiția Survivor România All Stars. Anunțul a fost făcut în avans pe pagina lor de Instagram, aducând astfel o doză suplimentară de tensiune pentru fani.

Survivor România All Stars s-a bucurat de o primire entuziastă din partea telespectatorilor, oferindu-le oportunitatea de a vedea din nou vedetele preferate reunite în cadrul aceleiași competiții. Cu toate acestea, se pare că parcursul Roxanei Nemeș în această ediție nu a fost unul de durată, deoarece Viperele Vesele au anunțat că aceasta va fi eliminată după ce Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii Viperele Vesele, vă anunțăm că Războinicii câștigă jocul pentru imunitate și Roxana Nemeș va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars!”, a fost anunțul făcut de pagina de Instagram Viperele Vesele.

Nu este pentru prima oară când Roxana Nemeș face parte din competiția Survivor. În 2021, vedeta a participat la show-ul de aventură, iar parcursul său s-a încheiat în urma unor probleme de sănătate. În acea perioadă, Nemeș a dezvăluit că a avut o problemă la bilă, iar stresul a fost un factor determinant în decizia ei de a părăsi competiția după trei luni.

Astfel, eliminarea Roxanei Nemeș din Survivor România All Stars! 2024 se anunță a fi un moment tensionat și cu impact asupra dinamicii competiției, lăsând telespectatorii curioși să descopere cum vor evolua evenimentele în continuare.

Totodată, în această săptămână Zanni și Ana Porgras au izbucnit și au mărturisit că nu suportă atitudinea lui Jador, fiind declarat război.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.