Relu Pănescu de la Survivor a fost deputat PSD

0

În sezonul 3 al competiției Survivor difuzat la PRO TV, Relu Pănescu s-a remarcat ca fiind cel mai slab concurent din tabăra Războinicilor, dar a devenit un personaj de mare impact. Cu toate acestea, participarea lui în ediția All Stars nu a adus la fel de multă atenție, iar eliminarea sa din show a fost inevitabilă.

Relu Pănescu a fost politician

Relu Pănescu, în vârstă de 52 de ani, a fost în trecut deputat PSD, dar acum, fără nicio funcție politică, el rămâne fidel partidului. Antreprenor și pasionat de sport, acesta a acceptat cu entuziasm invitația de a reveni în competiția Survivor. Potrivit surselor, Pănescu a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână în care a rezistat în Republica Dominicană.

Cu toate acestea, performanțele lui în competiție nu au fost impresionante. De la începutul sezonului, a intrat pe traseu de 12 ori, aducând doar 3 puncte echipei, cu un procentaj de 25%. Comparativ cu alți concurenți, precum Roxana Nemeș și Elena Marin, el nu este cel mai slab, dar nici nu s-a evidențiat în mod deosebit.

Eliminat de Maria Lungu

Debutul slab nu se limitează doar la Relu Pănescu. Alexandra Ciomag, o războinică din sezonul 4, a avut și ea un start mai puțin reușit, reușind să adune doar un punct din 5 intrări, având în palmares și o accidentare la ochi. Cu toate acestea, Ciomag rămâne un personaj interesant și apreciat de bărbați pentru activitatea sa în tabără.

Probele intense au dus la rezultate neașteptate, iar eliminarea lui Relu Pănescu a devenit o certitudine. Într-un duel de îndemânare cu Maria Lungu, acesta a cedat, iar colegii lui au fost martori la plecarea sa din competiție. Un aspect surprinzător a fost susținerea evidentă pe care a primit-o Pănescu din tribună, în timp ce Maria Lungu a făcut un gest scandalos și a avut un comportament nepotrivit, arătându-le degetul mijlociu și adresându-le cuvinte vulgare.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri