Scandal între familia Alexandrei Măceșanu și cea a Luizei Melencu

0

Scandal total între familia Alexandrei Măceșanu și cea a Luizei Melencu, după ce avocata celei din urmă, Carmen Obîrșanu, a insinuat în sala de judecată că familia Măceșanu ar avea legături strânse cu Gheorghe Dincă.

După audierea doamnei Măceşanu, instanţa a dat posibilitatea, conform Codului de procedură penală, atât Parchetului, cât şi celorlalţi avocaţi să pună întrebări.

La una dintre întrebările puse de avocat Obîrşanu, a făcut o insinuare dacă cumva doamna Măceşanu are o rudă care se numeşte tot Măceşanu. Este prietenă cu Gheorghe Dincă şi recunoaşte că acesta i-ar fi plasat-o pe Alexandra, a declarat avocatul Aurel Moldovan la România TV.

Totul s-ar fi întâmplat înainte de Crăciun, când a avut loc încă o parte din procesul lui Gheorghe Dincă. Magistrații erau gata să îl amendeze și pe bunicul Luizei Melencu care a izbucnit când a auzit acuzele.

La finalul şedinţei, instanţa a propus, că tot vin sărbătorile de iarnă şi având situaţia total nefericită în care se află cele două familii, să anuleze această amendă, motiv pentru care noi am fost de acord.

Ca urmare a acestei jigniri, familia Măceşanu îşi rezervă dreptul să formuleze plângere penală împotriva doamnei avocat Obîrşanu la Curtea de Apel Timişoara şi totodată va sesiza şi baroul din care face parte, adică Baroul Timişoara, a mai precizat Aurel Moldovan, la România TV.

Foto: impact.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri